تبریک رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان

۱۳ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۳ کد : ۲۱۵۰۷ اخبار اصلی
تبریک رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان

رئیس بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) اراک  به مناسبت یوم الله روز 13 آبان پیامی را صادر نمودند. متن پیام بدین شرح می‌باشد :
 بی شک سیزدهم آبان برگی زرین از تاریخ انقلاب اسلامی است که به دل های مومنان جسارت استکبارستیزی و درس بزرگ شهادت و دلیری آموخت و ترجمان این واقعیت شد که سرانجام دیوار ستم، شکستنی است.

واقعه ی سیزده آبان  که به تعبیر معمار کبیر انقلاب اسلامی، انقلاب دوم نامیده شد، به دل های مؤمنان قوت بخشید و غروری مقدس و حماسه آفرین را در آنان زنده کرد. پرتوی تابناک از انوار الهی بر آنان تابانید و درس هایی بزرگ از شهادت و رشادت و دلیری به آنان آموخت. در سیزدهم آبان، مردم سرافراز ایران به همه ی مستضعفان جهان نشان داد که دیوار ستم، شکستنی است.

با گرامیداشت یاد همه شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی و این روز بزرگ، که تبلور بینش، آگاهی و پیشگامی دانش آموزان و دانشجویان در عرصه مبارزه با استکبار و بیدادگری است را گرامی می داریم.

دکتر علی خانی دخت

ریاست بیمارستان امیرالمومنین (ع)

کلید واژه ها: 13 آبان روز دانش آموز