اطلاع رسانی درمورد تبدیل وضعیت ایثارگران ۱۴۰۰

اطلاع رسانی درمورد تبدیل وضعیت ایثارگران ۱۴۰۰

بادرود وصلوات برحضرت محمد(ص) وآل محمد

با سلام

به استناد نامه شماره ۱۵۲۰۷ص۱۴۰۱/۲/پ به تاریخ 26 / 04 / 1401سرپرست محترم مدیریت منابع انسانی ، بدین وسیله باتوجه به هماهنگیهای بعمل آمده وجلسه برگزار شده در ستاد دانشگاه به تاریخ 28/ 4 / 1401مبنی بر اشاره به نامه شماره 3273  /  209  /  د  به تاریخ 20 / 4 /  1401 مدیر کل محترم منابع انسانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، جهت هماهنگی های لازم مبنی بر تبدیل وضعیت کارکنان غیر رسمی مشمول ماده  (21 ) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در خصوص دستورالعمل نحوه اجرای بند "و" تبصره (20) قانون بودجه سال 1401 کل کشور ، ضروری است تمامی همکاران مشمول اعم از شرکتی ،طرحی ، قراردادی ( کارمعین ، مشمول قانون کار) ، پیمانی و رسمی آزمایشی  ایثارگر دارای شرایط به شرح ذیل  که قبل از  تاریخ 30 / 11 / 1400  بکارگیری شده اند وشاغل می باشند ، مدارک خود را از جمله کپی تمامی صفحات شناسنامه /کپی کارت ملی دو طرف / کپی مدرک تحصیلی مندرج در حکم  /  قرارداد را  برابر اصل نموده بهمراه اصل گواهی ایثارگری / اصل لیست بیمه تهیه شده از کارگزاری به همراه مهر ، اصل  احکام /  قرارداد سالهای 1400و1401 ، آخرین مدرک تحصیلی اخذ شده / آدرس به همراه کدپستی دقیق وشماره تلفن در دسترس / عنوان نوع شغل محل خدمت را تا پایان وقت اداری 1 / 5 / 1401 تحویل کارگزینی نمایند. درصورت عدم ارائه بموقع مدارک در تاریخ ذکر شده توسط افراد مشمول ، هیچ گونه مسوولیتی متوجه اموراداری نمی باشد وعذری پذیرفته نیست.

مشمول ایثارگری

1.همسر و فرزندان شهدا

2.جانبازان بیست و پنج درصد و بالاتر

3.فرزندان و همسران آزادگان