پیام تبریک دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز پرستار

۲۸ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۹ کد : ۳۹۴۱۷ اخبار اصلی
پیام تبریک دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز پرستار

منْ قامَ عَلى مَرِیضٍ یَوْماً وَ لَیْلَۀًّ بَعَثَهُ اللهُ مَعَ اِبْرَاهیمَ خَلیلَ الرَّحْمنِ، فَجازَ عَلَى الصَّراطِ کَالْبَرْقِ اللّامع؛ کسی که یک شبانه روز بر بالین بیمار باشد و از او پرستاری کند خداوند در قیامت او را با ابراهیم(ع) خلیل خدا، محشور گرداند و بر روی پُل صراط همانند برق درخشنده بگذرد.

پنجم جمادی الاول سالروز ولادت با سعادت پیام‌آور عاشورا حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را به پرستاران، منادیان انسانیت و ایمان و پیام آوران جهاد و شهادت، تبریک عرض می‌کنم.
در این روزها این پرستاران هستند که می‌توانند دردمندی و مظلومیت مردم شریف غزه را بیش از دیگران درک کنند. عزیزانی که همچون زینب (س) نماد قهرمانی و دلاوری در همه عرصه‌‏ها و صحنه‌‏ها هستند و بار دیگر در مسیر تحقق آرمان‌های اسلامی و نجات انسان‌ها با اراده‌ای قوی تا شکستن بت‌هاى زر و زور قدرت در دنیا گام برمی‌دارند.
از خداوند متعال مسألت مى‌کنم که همه‌ى شما بزرگواران را مشمول لطف و رحمت خود قرار بدهد، و زنان و مردان جامعه‌ى ما را جزو بهترین بندگانش محسوب بدارد و مورد رضاى ولىّ‌عصر(ارواحنافداه) قرار بدهد.

کلید واژه ها: تبریک روز پرستار