افتتاح مرکز تخصصی دیالیز حضرت فاطمه زهرا (س)

مرکز تخصصی ۴۴ تختخوابی دیالیز حضرت فاطمه زهرا (س)، به همت خیر نیک اندیش سلامت و با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی اراک به چرخه خدمت رسانی به مردم استان مرکزی وارد شد.

۰۲ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۷ کد : ۴۴۲۹۷ اخبار اصلی

افتتاح مرکز دیالیز با ۴۴ تخت  گامی مهم برای خدمات‌رسانی به مردم استان مرکزی و استان های همجوار است.
آیین افتتاح این مرکزبا حضور دکتر داود منظور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، دکتر کریمی معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دکتر فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی، دکتر علیرضا امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک،خیر نیک اندیش حوزه درمان و سایر مسئولان استانی و دانشگاهی برگزار شد.
 این مرکز به عنوان یکی از بزرگترین مراکز دیالیز غرب کشور به شمار می‌رود