بازدید میدانی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اراک از مجتمع بیمارستانی امیرالمومنین(ع)

۰۶ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۴۵ کد : ۴۴۹۵۲ اخبار اصلی

نحوه خدمات رسانی در مجتمع بیمارستانی امیرالمومنین(ع) با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، بررسی شد.
دکتر امانی به همراه معاونان توسعه، آموزش، دانشجویی، فرهنگی و مسئولان بیمارستان از بخش های مختلف مجتمع بیمارستانی امیرالمومنین(ع)، مرکز دیالیز حضرت فاطمه زهرا(س)، بیمارستان زنان و زایمان سینا رضایی آشتیانی و اورژانس پرتوی و سوانح سوختگی، بازدید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این بازدید با مسئولان و کارکنان این مراکز درمانی پیرامون مسائل و دغدغه های آنان دیدار و گفتگو داشت و همچنین گزارشی از اقدامات و فعالیت های این مجتمع درمانی از سوی مدیر بیمارستان، ارائه شد.

کلید واژه ها: مجتمع بیمارستان مسئولان علوم بازدید اراک