رئیس مجتمع بیمارستان امیرالمونین(ع) همزمان با فرا رسیدن یکم شهریورماه، زادروز شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشک، با صدور پیامی این روز را به جامعه پزشکی تبریک گفت.

۰۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۵:۳۹ کد : ۴۵۶۶۴ اخبار اصلی

یکم شهریورماه ، سالروز ولادت  دانشمند و پزشک حاذق ایرانی، شیخ الرئیس ابوعلی سینا است که به شایستگی به عنوان «روز پزشک» مزیّن شده است، این روز فرصتی است برای قدردانی و تجلیل از مقام انسان‌هایی وارسته که با از خودگذشتگی و جانفشانی، در پی نجات جان هم‌نوعان خود و کاستن از درد و رنج انسان‌های دردمند هستند.
اینجانب با تبریک این مناسبت خجسته به تمامی پزشکان عزیز و تلاشگر از  همت والا و کوشش های خستگی ناپذیر و ایثارگرانه شما عزیزان در راستای اعتلای نظام سلامت کشور و خدمت رسانی به مردم شریف این مرز و بوم تقدیر و تشکر نموده و از درگاه حضرت احدیت توفیقات روز افزون و سلامتی مسئلت می نمایم، امید است در پرتو عنایات خداوند متعال و در سایه توجهات خاصه حضرت ولی عصر (عج) همواره موفق و پیروز باشید.
دکتر خانی دخت رییس مجتمع آموزشی درمانی امیرالمومنین(ع)