فراخوان هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی

۲۲ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۲ کد : ۳۸۲۹۶ اخبار اصلی

احتراما با عنایت به برگزاری سالانه همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و جشنواره آموزشی شهید مطهری مطابق با سنوات گذشته، به استحضار می رساند به یاری خداوند متعال بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی از تاریخ 12 الی 13 اردیبهشت ماه 1403 برگزار و  مرحله دانشگاهی جشنواره در دانشگاه علوم پزشکی اراک آغاز گردیده است.

مهلت ارسال خلاصه  فرآیندها به دبیرخانه دانشگاهی 20 مهر ماه لغایت 30 آبان ماه سال جاری می باشد.

اطلاعات تکمیلی در خصوص نحوه ارسال خلاصه فرآیندها، آیین نامه و شیوه نامه برگزاری جشنواره و تسهیلات ارائه شده توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی در خصوص تسهیل امر نگارش و اجرای فرآیند های آموزشی در پیوست و در پرتال دانشگاه علوم پزشکی، ساب پرتال معاونت آموزش به آدرسhttps://arakmu.ac.ir/vce/fa/page/5979 قابل دسترسی می باشد.

مهلت ارسال خلاصه فرآیند
20 مهرماه لغایت 30 آبان ماه 1402

نحوه ارسال خلاصه فرآیند
ارسال فرم خلاصه فرآیند، تاییدیه اجرا و پیوست های مرتبط با فرآیند از طریق پست الکترونیک مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی به آدرس: EDCARAK@gmail.com

تماس با کارشناس دبیرخانه جشنواره – سرکار خانم آزاد
شماره مستقیم : 33838613 - 086 داخلی 613

تسهیلات مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی
1 - برگزاری کارگاه آموزشی در زمینه فرآیند نویسی) جزئیات متعاقبا اعلام می گردد.
2 - بستر سازی نقد و نشر فرآیند آموزشی
مطابق با صورتجلسه یازدهمین جلسه کمیته دانش پژوهی آموزشی دانشگاه مقرر گردید در راستای کمک به اعضای هیات علمی دارای فرآیند نوآورانه آموزشی و همچنین ترویج و تداوم اجرای نوآوری های آموزشی، صاحبان فرآیندها می توانند پس از تایید مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی و با استفاده از بستر کارگاه های توانمندسازی اعضای هیات علمی، نتایج فرآیند آموزشی خود را علاوه بر موارد مطرح شده در آیین نامه جشنواره به صورت دوره ی آموزشی در قالب وبینار یا کارگاه جهت اعضای هیات علمی ذینفع نشر دهند.

راهنمای حیطه های جشنواره شهید مطهری

معیارهای شش گانه دانش پژوهی آموزشی ( Glassick )

توضیحات تکمیلی در خصوص برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری در بخش دانشگاهی

کلید واژه ها: هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی دانشکده پزشکی اراک