پیام تبریک دکتر علی خانی دخت به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی رادیولوژی

۱۷ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۹ کد : ۲۱۵۶۷ اخبار اصلی
پیام تبریک دکتر علی خانی دخت به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی رادیولوژی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) ، دکتر علی خانی دخت رییس بیمارستان  با ارسال پیامی فرا رسیدن روز جهانی رادیولوژی را به همکاران این بخش تبریک گفت.متن پیام بدین شرح است:

کشف  اشعه X توسط رونتگن در 8 نوامبر 1895، دریچه‌ای نو به جهان دانش پزشکی گشود و در زمانی، کوتاه  تکنولوژی رادیولوژی که تلفیقی است از علم و هنر، باعث شد تصویرنگاری جزء  لاینفک علم پزشکی گردد . پویایی و پیشرفت سریع این علم در دو دهه اخیر دگرگونی عظیمی را در تشخیص و درمان بسیاری از بیماری‌ها فراهم نموده است.
17 آبان ماه، روز رادیولوژی، بهانه ایست برای تقدیر از خدمات بی شائبه همکاران رادیولوژیست ، پرتو نگار و پرتودرمان در تشخیص و تسکین آلام بیماران و حمایت از سلامت  همگانی .
اینجانب ضمن تبریک  این روز به تمامی همکاران بخش رادیولوژی، به عنوان عضو پرتلاش خانواده سلامت ، از زحمات بی دریغ و تلاش های مجدانه آنان در جهت تحقق سلامت  و مقابله با همه گیری بیماری کوید 19 درجامعه تقدیر نموده و از درگاه احدیت توفیق و سلامتی کارکنان محترم آن بخش را خواستارم."

دکتر علی خانی دخت
رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع)

کلید واژه ها: رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) دکتر علی خانی دخت روز جهانی رادیولوژی