بازدید اعضای هیات بورد ایمونولوژی وزارت بهداشت، از گروه ایمونولوژی دانشکده پزشکی

۲۰ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۸ کد : ۴۲۲۵۸ اخبار اصلی

بازدید سرکار خانم دکتر ماندانا ستاری و جناب آقای دکتر رضا فلک، اعضای هیات بورد ایمونولوژی وزارت بهداشت، از دانشکده پزشکی به منظور اعتباربخشی دوره کارشناسی ارشد ایمونولوژی در تاریخ 15/12/1402 انجام گردید. در این بازدید ابتدا اعضای بورد نشستی با اساتید گروه و دانشجویان برگزار نمودند. در طی این بازدید، فضاها، بخش های آزمایشگاهی، آموزشی و نیز تجهیزات گروه مورد بررسی قرار گرفت.
 در پایان نشستی مشترک با حضور رئیس دانشکده پزشکی، معاون علوم پایه و تحصیلات تکمیلی، مدیر مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه و اعضای هیات علمی گروه ایمونولوژی در خصوص وضعیت گروه در حیطه های مختلف آموزشی و پژوهشی برگزار شد و در این زمینه، هیات بورد نقطه نظرات خود را اعلام نمودند.

کلید واژه ها: ایمونولوژی گروه بازدید هیات اعضای هیات هیات بورد بورد پزشکی دانشکده پزشکی