شرح وظایف روابط عمومی
شرح وظایف روابط عمومی معاونت غذا ودارو
1-بررسی کلیه جراید و اخبار مرتبط با فعالیتهای معاونت بمنظور پی بردن به نقطه نظرات و دیدگاههای مختلف.
2-مطالعه مطالبی که در جراید و دیگر رسانه های گروهی در ارتباط با معاونت منتشر میشود و جوابگویی به مطالب منتشر شده با راهنمایی مقام مافوق.
3-برقراری ارتباط با رسانه های گروهی و ترتیب مصاحبه با مقامات سازمان با مطبوعات و رسانه های دیگر.
4-فراهم آوردن امکانات مورد نیاز از قبیل وسایل صوتی و تصویری و ...
5-هماهنگی لازم به منظور مصاحبه های مطبوعاتی و ظبط سخنرانیها جهت تدوین و تکثیر آن برای همکاران.
6-تهیه پیامهای تبریک و تسلیت، طراحی نمودارها و به مناسبت های مختلف.
7-انجام امور مربوط به آیین نامه های مصوب در مورد هماهنگ کردن تبلیغات.
8-نظارت بر انجام کار انتشار نشریات و بولتن های خبری.
9-جمع بندی و تهیه فعالیتهای معاونت در مقاطع مختلف(هفته سلامت،هفته جهانی غذا،هفته مسمومیت ها، هفته آنتی بیوتیک ها)و ... جهت درج در نشریات و بولتن های خبری معاونت.
10-همکاری و هماهنگی با واحدهای روابط عمومی سایر دستگاهها.
11-تهیه گزارش از بازدیدها و سفرهای اداری معاونت.
12-هماهنگی در برگزاری همایشها، کنفرانسها، سمینارها، جلسات و استفاده مطلوب از وسایل کمک آموزشی در آنها
13-آگاه ساختن مردم از پیشرفت ها ونتایج برنامه ها وفعالیت های معاونت از طریق رسانه های جمعی وتشکیل جلسات وسخنرانی ها.
14-بررسی و تنظیم نظرات و آراء عمومی در رابطه با نحوه فعالیت معاونت به منظور ارائه آنها
-15 نصب انواع آگهی ها و تراکتها و بنرهای مورد نیاز در مکان های در نظر گرفته شده
1-16 انجام هماهنگیها و پیگیری امور تبلیغاتی با واحدهای درونی و سازمانها و نهادهای بیرون از معاونت
-17 تصویربرداری و عکاسی برنامه های مد نظر در داخل و یا خارج معاونت
-18 تبدیل فیلم ها و تصاویر گرفته شده به فرمت قابل استفاده در رایانه
-19 آرشیو و نگهداری منظم و دسته بندی شده فیلم ها و عکسها
20-همکاری با واحد سایت جهت قرارگیری اخبار در سایت