معرفی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی

معرفی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی


مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی 
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی  و بهداشتی: مهندس عبدالرضا بادرستانی
مدرک تحصیلی: کارشناس ارشد
شماره تماس: 08633675366
آدرس پست الکترونیک: abdolreza.baderestani@yahoo.com


سلامت غذای مصرفی شما در گرو انتخاب , نگهداری و مصرف صحیح می باشد. اطلاع رسانی در ارتباط با غذا از جمله نیاز های جوامع امروز بشری است. ضعف در اطلاع رسانی و اندک بودن اطلاعات جامعه موجب میگردد که سلامت مردم در معرض بیماریهای ناشی از مصرف غذا قرار گیرد. سازمان بهداشت جهانی که تعهد ویژه در گسترش سلامت عمومی دارد در راستای ارتقا سلامت غذا ( ایمنی غذا ) راهکارهایی را توصیه می کند" تبادل دانش و اطلاعات میان متخصصین امر , سازمانهای دولتی و خصوصی مرتبط و مصرف کننده ها در مورد خطرات موجود و نحوه کنترل آنها" از جمله این راهکارهاست 
ما امیدواریم با افزایش سطح دانش و اطلاعات جامعه , بینش و عملکرد صحیح ایجاد شود و بنابراین مصرف کننده بدون توجه به آگهی های تبلیغاتی با دقت لازم غذایی را که سالمتر است انتخاب نماید و این انتخاب درست مصرف کننده ,تولید کنندگان را به رقابت صحیح در تولید محصول سالمتر هدایت نماید
شرح وظایف 
- بازدید و بررسی فنی واحدها جهت صدور پروانه های بهره برداری و مسئول فنی و شناسه نظارت و در صورت نیاز طرح در کمیته فنی قانونی اداره 
- بازدید نظارت بر اجرای ضوابط ساختمانی ، تجهیزاتی و آزمایشگاه مربوط به مراکز تولید ، نگهداری و بسته بندی فرآورده های غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در مراحل مختلف اجرای طرح 
- کنترل و نظارت بر ساخت مواد از نظر فرمول ساخت و بهداشتی بودن محصول و ظروف بسته بندی و برچسبهای کالاها و نمونه برداری از تولید 
-   ارائه نظریه درخصوص صدور و تمدید پروانه ساخت 
- همکاری و هماهنگی با ارگانهای نظارتی دیگر در سطح تولید و عرضه و ارسال دستور العملهای جدید و مرتبط با ارگانهای نظارتی در سطح عرضه 
- تدوین ضوابط مربوط به شرایط فنی وبهداشتی ، ماشین آلات ، آزمایشگاه و وسایل به جهت اجرای شرایط خوب ساخت (GMP ) و پیشنهاد به اداره کل جهت تصویب نهایی 
- اعلام نظر و پیشنهاد به اداره کل درخصوص تجدید نظر در ضوابط بر حسب نیاز 
- شرکت و همکاری در طرح تمرکز زدایی و گسترش شبکه ها واعزام کارشناسان مربوطه به شهرستانها بر حسب نیاز 
- شرکت درد وره ها و کارگاههای آموزشی ، سمینار ها و ... مرتبط جهت بالا بردن سطح علمی کاربردی کارشناسان فنی و نظارت 
- همکاری در آموزش با کارکنان و مسئولین فنی مؤسسات درخصوص روشهای جدید نظارتی (GMP,HACCPو ... ) و همچنین همکاری در آموزش به اقشار مختلف جامعه 
-      شرکت در جلسات درون سازمانی و برون سازمانی 
-      بررسی و رسیدگی به شکایات واصله تا حصول نتیجه 
-      معرفی متخلفین از قانون مواد خوردنی و آشامیدنی به مراجع قضایی 
-      تهیه گزارش و تسلیم به مقام مافوق در کلیه امور مربوطه
 

آخرین ویرایش۰۸ مهر ۱۳۹۷
تعداد بازدید:۷۰۹