خط مشی کیفیت آزمایشگاه

خط مشی کیفیت آزمایشگاه

خط‌مشیکیفیت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو

آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهوازباتکیه برتوانمندیها، خلاقیت و پشتکار کارکنان خود به عنوان یکی از برترین آزمایشگاهها در سطح معاونتهای غذا و داروی سراسر کشور و سازمان غذا و دارو فعالیت می نماید.این آزمایشگاه در راستای رسالت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در جهت توسعه و افزایش سطح سلامت جامعه ، وظیفه خود را افزایش دامنه عملکرد با تکیه بر آزمونهای سلامت محور ونیز استقرار سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاهی برمبنای استاندارد ISO/IEC 17025 قرار داده است. به منظور نیل به این اهداف این آزمایشگاه، راهبردهای ذیل را سرلوحه فعالیتهای خویش معین نموده است.

 1- ارائه خدمات در چهار چوب قوانین جمهوری اسلامی ایران و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

2- ارائه خدمات آزمایشگاهی و انجام آزمونها برمبنای روشهای استاندارد بین المللی

3- توسعه دامنه عملکرد به منظور تحت پوشش قراردادن حداکثری آزمونهای مرتبط با سلامت

 4- بهبود مداوم سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه برمبنای روش های اجرایی مدون شده طبق استاندارد ISO/IEC 17025 11- ارتقاء مهارتها و توانمندی کارشناسان از طریق برگزاری دوره ها و ماموریت های آموزشی

 5- کاهش زمان پاسخگویی و ارسال نتایج آزمایشات به مشتریان

 6- استفاده بهینه از توان پرسنلی و امکانات دستگاهی جهت سرویس دهی به مراکز مختلف از جمله قوه قضائیه، واردکنندگان کالا، واحدهای تولیدی و کارخانجات

7- ارتباط موثر، متقابل و هدفمند با واحدهای تولیدی و کارخانجات به منظور ارتقاء سطح آزمایشگاههای این مراکز از طریق بازرسی ها و برگزاری دوره های آموزشی مستمر

آخرین ویرایش۰۱ مهر ۱۳۹۸
تعداد بازدید:۷۸