گروه آرد و فرآورده های آرد
گروه آرد و فرآورده های آردی
وظایف پرسنلی :
1- صدور مجوزهای بهداشتی شامل پروانه بهره برداری بهداشتی، پروانه ساخت ، پروانه مسئول فنی و شناسه نظارت جهت انواع نان ، آرد ، انواع کیک و کلوچه و شیرینی ،بیسکوئیت و کراکر
2- بررسی نقشه پیشنهادی و تایید محل احداث واحد تولیدی و انطباق محل ،تجهیزات، خطوط تولید و GMT واحد تولیدی با حداقل ضوابط فنی و بهداشتی
3- بازرسی و نظارت بر امور کنترل کیفی و فعالیت موسسات تولیدکننده محصولات فوق الذکر و پیگیری امور مربوطه
4- پاسخگویی به استعلامات واصله از سایر ارگانها در زمینه تاسیس واحدهای تولیدی
5- رسیدگی و پاسخگویی به شکایات مربوطه در سطح تولید
6- بررسی آنالیز فرآورده های غذایی و مرتبط و مواد اولیه وارداتی
7- صدور مجوز استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات
8- نظارت بر فرآیند غنی سازی آرد در کارخانجات تولید آرد
9- آموزش مسئولین فنی مطابق فرم گزارش آموزش توجیهی مسئولین فنی
10- تکمیل و بررسی فرمهای PRPs کارخانجات تولیدی استان
11- ارائه سمینار و مقالات علمی و مصاحبه های رادیویی و تلوزیونی