گروه فرآورده های کنسروی و نیمه کنسروی
گروه فرآورده های کنسروی
وظایف پرسنلی :
1-صدور مجوزهای بهداشتی شامل پروانه بهره برداری بهداشتی، پروانه ساخت ، پروانه مسئول فنی و شناسه نظارت جهت محصولات فرآورده های گوشتی ،کنسروهای گوشتی و غیرگوشتی ،آبلیمو، آبغوره، ،انواع مربا و مارمالاد، انواع سس، ترشی، خیارشور، شوری و کمپوت
2- بررسی نقشه پیشنهادی و تایید محل احداث واحد تولیدی و انطباق محل ،تجهیزات، خطوط تولید و gmt واحد تولیدی با حداقل ضوابط فنی و بهداشتی
3- بازرسی و نظارت بر امور کنترل کیفی و فعالیت موسسات تولیدکننده محصولات فوق الذکر و پیگیری امور مربوطه
4- پاسخگویی به استعلامات واصله از سایر ارگانها در زمینه تاسیس واحدهای تولیدی
5- رسیدگی و پاسخگویی به شکایات مربوطه در سطح تولید
6-بررسی آنالیز فرآورده های غذایی و مرتبط و مواد اولیه وارداتی
7-صدور مجوز استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات
8- آموزش مسئولین فنی مطابق فرم گزارش آموزش توجیهی مسئولین فنی
9- تکمیل و بررسی فرمهای prps کارخانجات تولیدی استان
10- ارائه سمینار و مقالات علمی و مصاحبه های رادیویی و تلوزیونی