معرفی معاونت غذا و دارو
شرح وظایف ومسئولیتهای معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی
- نظارت و اعلام مقررات مربوط به تاسیس مراکز تولید ، توزیع و نگهداری مواد داروئی ،غذائی آرایشی و بهداشتی
- بررسی و تنظیم مدارک با توجه به ضوابط مربوط به تاسیس مراکز تولید و توزیع مواد داروئی و غذائی ، بهداشتی و ارسال آن به واحدهای ذیربط در ستاد وزارتخانه جهت رسیدگی و طرح موضوع درکمیسیون های قانونی
- نظارت و اعلام ضوابط مربوط به ایمنی تاثیر بسته بندی برچسب گذاری و تبلیغات محصولات غذائی ، آشامیدنی و ارایشی و بهداشتی .
- بررسی در زمینه بهبود روشهای نگهداری و عرضه و فروش محصولات داروئی ، آشامیدنی و بهداشتی و نظارت بر حسن جریان امور
- جمع آوری و نگهداری و بررسی اطلاعات و آمار و مدارک مربوط به محصولات داروئی ، خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی
- نظارت بر نحوه اجرای دقیق تولیدکنندگان محصولات در مورد ضوابط و استانداردهای تعیین شده برای مواد افزودنی کمکی و همچنین استعمال رنگهای مجاز و مواد بسته بندی و اعمال کنترل مداوم محصولات از لحاظ صلاحیت کمی و کیفی
- نظارت بر اجرای ضوابط و مقررات درمورد آزمایشگاه های کنترل مواد ذائی داروئی و بهداشتی
- نظارت بر روش کار موسسات تولیدی و توزیع مواد داروئی ، خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در سطح استان .
- نظارت بر امور داروئی داروخانه های استان .
- کنترل و ارزشیابی فعالیتهای آزمایشگاههای داروئی ، غذائی ، و بهداشتی در استان .
- کنترل موجودی دارو ، با توجه به نیاز مصرف واحدهای درمانی .
- نظارت بر نحوه نگهداری داروهای خاص و مواد اعتیادآور و حسن اجرای امور .
- تامین و تدارک داروی مورد نیاز استان از طریق شرکتهای دارویی که دارای نمایندگی در استان هستند و بصورت مستقیم از سایز مراکز فاقد نمایندگی مثل هلال احمر،شرکت سهامی دارویی
- نظارت بر امر توزیع صحیح دارو از طریق سهمیه های مصوب برای واحدهای خصوصی و دولتی