نشست معاون غذا و دارو با معاون توسعه ومدیریت و منابع دانشگاه

۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۲ کد : ۲۴۵۷۲ اخبار اصلی
دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو با آقای عبدالصمد صمدی معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی استان در خصوص مسائل و مشکلات حوزه غذا و دارو دیدار و گفتگو کرد.
نشست معاون غذا و دارو با معاون توسعه ومدیریت و منابع دانشگاه

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، بنا به این گزارش دکتر علیمرادیان در این دیدار حوزه معاونت غذا و دراو را نیازمند توجه ویژه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی استان دانست وبا اشاره به حساس بودن این واحد در مورد کالاهای سلامت محور به لحاظ امکانات عمرانی و لجستیکی خواستار توجه و مساعدت ویژه دانشگاه شد.
در این نشست آقای صمدی با تاکید بر اهمیت جنبه های نظارتی حوزه معاونت غذا و دارو گفت: ضرورت دارد با توجه به واحد نظارتی حوزه معاونت غذا و دارو مشکلات نیروی انسانی و امکانات عمرانی جهت انجام امور در این این معاونت برطرف شود.

وی با بیان اینکه باید همه تلاش کنیم تا دانشگاه را در رسیدن به اهداف آن کمک کنیم ادامه داد: از هیچ کمی در زمینه پیشبرد اهداف حوزه غذا و دارو دانشگاه دریغ نخواهد شد.

کلید واژه ها: نشست معاون غذا و دارو با معاون توسعه و مدیریت دانشگاه