کشف ۳۷۵ کیلو مواد اولیه تاریخ مصرف گذشته از یک کارگاه رشته بری در اراک جدید

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو خبر داد: در راستای ارتقا سلامت شهروندان و در ادامه تشدید بازرسی های سرزده از مراکز حساس تولید مواد غذایی، بازرسان اداره نظارت بر مواد غذایی موفق به کشف ۳۷۵ کیلو گرم مواد اولیه تاریخ مصرف گذشته رشته در اراک شدند.

غنی سازی آرد و بهبود کیفیت نان از ضروتهای امروز حوزه سلامت جدید گالری

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ارائه آموزش های لازم و مداوم و به روز رسانی دانش و سطح علمی کارشناسان فنی و کنترل کیفی کارخانجات آردسازی و مراکز ذخیره سازی و فعالان این حوزه برای ارتقای عملکرد در نگهداری مناسب گندم و آرد و حفظ کیفیت در زمان ذخیره سازی یک ضرورت همیشگی است.

هشدار معاون غذا و دارو اراک؛

تبلیغات کاذب ماهواره‌ای/ یکی از ابزارهای بیوتروریسم

دکتر علیمرادیان گفت: پای آرزوهای محال در سلامت که وسط می‌آید، سودجوها بو می‌کشند و ظاهر می‌شوند با محصولات آرایشی و بهداشتی بی مجوزی که در شبکه‌های ماهواره‌ای و مجازی تبلیغشان می‌کنند.

روزانه ۲۰ تماس دارویی دریافت می شود

مسئول سامانه پاسخگویی دارویی ۱۹۰ معاونت غذا و دارو اراک گفت: روزانه بین ۱۵ تا ۳۰ تماس تلفنی با این سامانه در خصوص کمبود دارویی و دیگر شکایت ها مانند گرانفروشی، گرفته می شود که بطورمیانگین بالغ بر ۲۰ تماس در روز می شود.