اخبار

آزمون های دوره ای از غذاهای کترینگ‌های صنعتی جدید

سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کیترینگ های فرآورده های غذایی و آشامیدنی گفت: با توجه لزوم کنترل مستمر کترینگ‌های صنعتی با انجام آزمون های دوره ایی از غذاهای تهیه شده در این کترینگ ها توسط معاونت های غذا و دارو انجام آزمایش های تخصصی جهت صحت تامین غذای سالم صورت می پذیرد.

ادامه مطلب

قرارگاه دارو و ملزومات پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی اراک،تشکیل می شود

بنا به دستور معاون وزیر و رئیس سازمان غذاو دارو نسبت به تشکیل این قرارگاه، این جلسات با حضور معاونین غذا و دارو ، توسعه ، درمان و مدیران مالی و حسابداری ، رئیس اداره درآمد و سایر اعضاء برگزار خواهد شد .

ادامه مطلب
در راستای مدیریت مصرف انرژی؛

کاهش ساعت کاری و تعطیلی پنجشنبه‌ها در استان مرکزی تا پایان دی ماه

با توجه به برودت و آلودگی هوا و ضرورت مدیریت مصرف بهینه انرژی و صرفه‌جویی (به‌ویژه گاز و برق) و همچنین جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی استان، بر اساس تصمیم جلسه مورخ ۱۴۰۳٫۰۹٫۲۲ کارگروه‌های مدیریت مصرف انرژی، مدیریت بحران و کارگروه شرایط اضطرار استان، مقرر گردید:

ادامه مطلب

کنترل دقیق واردات برنج برای حفظ سلامت جامعه

رئیس اداره فرآورده‌های غذایی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: تمامی محموله‌های برنج وارداتی از مبادی رسمی از طریق گمرکات کشور که در سامانه غذا و دارو اظهار می‌شوند، تحت آزمایش‌های دقیق و پیشرفته قرار می‌گیرند تا از ایمنی و سلامت آن‌ها اطمینان حاصل شود.

ادامه مطلب