۱۰ خاصیت زردچوبه که شما را شگفت‌زده خواهد کرد جدید

تحقیقات معتبر نشان می‌دهند که زردچوبه خواص زیادی برای بدن و حتی ذهن انسان دارد. ما در اینجا می‌خواهیم خواص زردچوبه برای پوست و انواع بیماری‌ها از جمله آلزایمر، التهاب مفاصل، بیماری‌های قلبی و سرطان را برای شما توضیح دهیم. اما ابتدا اجازه دهید توضیح دهیم که زردچوبه چیست. برخی از افراد زردچوبه را زعفران هندی یا ادویه طلائی می‌نامند. زردچوبه گیاهی است که در آسیا و آمریکای مرکزی کاشت می‌شود. پودر زردچوبه که ما در خانه به عنوان ادویه استفاده می‌کنیم در واقع پودری است که از آسیاب کردن ریشه‌های این گیاه به دست می‌آید. رنگ زردچوبه باعث شده است که در بسیاری از فرهنگ‌ها از پودر آن به عنوان رنگ استفاده کنند. زردچوبه را در نواحی مختلف به اشکال مختلف مثل پودر زردچوبه، عصاره زردچوبه، چای زردچوبه، کپسول مکمل غذایی و حتی صابون زردچوبه استفاده می‌کنند. ماده فعال موجود در زردچوبه کورکومین (Curcumin) نام دارد. بیشتر خاصیت زردچوبه در واقع به علت وجود این ماده فعال شگفت‌انگیز است. در ادامه مهم‌ترین خواص زردچوبه را در پورتال معاونت غذا و دارو اراک بخوانید.

ابلاغ دستور العمل نظام رهگیری، ردیابی و کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور جدید

به پیوست ابلاغ دستور العمل نظام رهگیری، ردیابی و کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور به شماره ۶۵۸/۹۶۹۷۵ مورخ ۹۸/۱۰/۲۳ و دستورالعمل اجرایی شناسایی و نحوه برخورد با خطاها و تخلفات نظام رهگیری، ردیابی و کنترل اصالت فراورده های سلامت محور به شماره ۹۸/۱۰/۲۴ جایگزین دستورالعمل های قبل بوده و دستورالعمل های فوق الذکر از تاریخ ۹۸/۱۱/۱ لازم الاجر می باشد.

مقایسه چای سبز و سیاه جدید

چای گیاهی با قدمت ۳ هزار ساله است که کمتر از ۱۱۵ سال از عمر ورودش به ایران می گذرد. زمانی که حوالی سال ۱۲۸۰، نحوه برداشت از گیاه چای و مصرف آن به ایرانیان عرضه شد، شاید کسی فکرش را هم نمی کرد که این نوشیدنی گرم و دلپذیر، به نوشیدنی شماره یک کشور تبدیل شود و جای قهوه را در قهوه خانه ها بگیرد.علاقه و استقبال مردم ایران از چای به اندازه ای بود که کمتر از ۲۵ سال از ورود برگ چای به کشور تا زیر کشت رفتن هکتارها زمین برای تولید داخلی ان طول کشید. در ادامه مقایسه چای سبز و سیاه را بخوانید.

خواص اسطوخودوس در طب سنتی جدید

اسطوخودوس امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. خواص اسطوخودوس برای پوست و مو ، کاهش درد ماهانه یانوان ، استرس ، اضطراب و اسطوخودوس و فشار خون سوال بسیاری از کاربران ما است. سلامت دات لایف با مطالعه منابع علمی به اثرات این گیاه پرداخته است تا با اثرات مورد تایید دمنوش اسطوخودوس موجود در بازار آشنا شوید. در ادامه مطلب مشخصات و خواص اسطوخودوس بخوانید.

در معاونت غذا و دارو اراک انجام شد؛

برگزاری دوره آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر مبتنی بر خواص خوراکی ها جدید

این کارگاه در خصوص نقش تغذیه در پیشگیری از چاقی و کاهش خطر بیماریهای غیرواگیر از جمله دیابت، فشارخون و چربی خون ویژه کارشناسان معاونت غذا و دارو اراک در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

ادامه مطلب
به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن صورت گرفت.

ولادت حضرت زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن و روز مادر با حضور معاون غذا و دارو اراک گالری

مقارن با ایام ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن و بزرگداشت مقام مادر مراسم جشنی با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو در سالن اجتماعات دکتر دلاور معاونت غذا و دارو برپا شد.

توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد؛

برگزاری کمیته ویژه اجرای شیوه نامه پیشگیری ومبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور گالری

کمیته ویژه نظارت بر اجرای شیوه نامه پیشگیری ومبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور- دارویی، غذایی، آرایشی بهداشتی، تجهیزات و ملزومات پزشکی درسال جاری با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو و سازمان های مربوطه در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.

معاون غذا و دارو اراک هشدار داد؛

داروهای گیاهی حتما با تجویز پزشک خریداری و مصرف شود

دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک با تاکید بر عدم مصرف خودسرانه داروهای گیاهی گفت : داروهای گیاهی موجود در عطاری ها و دیگر مراکز عرضه به دلیل احتمال عوارض و مسمومیت ها باید حتما با تجویز و مشاوره داروساز یا پزشک تهیه و مصرف شود.

توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد؛

تشکیل دهمین جلسه قرارگاه رصد و پایش وضعیت عرضه و مصرف دارو و تجهیزات مصرفی دانشگاه علوم پزشکی اراک گالری

دهمین جلسه قرارگاه رصد و پایش وضعیت عرضه و مصرف دارو و تجهیزات مصرفی با حضور ریاست دانشگاه، معاون غذا ودارو، نماینده انجمن دارو سازان، مدیران دارویی و تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو و روسای سازمانهای بیمه گردر سالم اجتماعات معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد.

در پیامی صورت گرفت؛

پیام تبریک معاون غذا و دارو اراک بمناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) روز زن، روز مادر و میلاد امام خمینی(ره)

دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو در پیامی بیستم جمادی‌الثانی ، سالروز میلاد خجسته نماد معنویت، معلم بزرگ ایثار و از خودگذشتگی، الگوی پرهیزگاری و اخلاص حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز زن، روز مادر و میلاد امام خمینی (ره) را تبریک گفت.

پیشگیری؛

پاسخ سوالاتی که همه ی ما در مورد “ویروس کرونا” داریم

ویروس کرونا خانواده بزرگی از ویروس ها است که موجب آسیب به انسان ها می شود، در ادامه با علائم و خطرات ویروس کرونا و راه های جلوگیری از ویروس کرونا و تمام آنچه باید درباره “ویروس کرونا” بدانید آشنا خواهید شد.