به مناسبت ۱۲ آذر روز جهانی معلولین صورت گرفت؛

تجلیل از کارمند معلول معاونت غذا و دارو اراک جدید

دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک ضمن تبریک روز جهانی معلول گفت: این ایام بهانه ای برای دیدار با این قشر از جامعه و همکاران و آشنایی با مسائل آنان و فرصت مغتنمی جهت قدردانی از تلاش های این عزیزان است.

ادامه مطلب
کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک بیان کرد:

میزان سبوس انواع نان جدید

نان در سراسر دنیا، یک غذای اصلی محسوب می‌شود که حاوی کربوهیدرات، فیبر، روغن، املاح و برخی ویتامین هاست؛ اما همین نان هم انواع مختلفی دارد و بسته به شیوه پخت و مواد به‌کار رفته در آن می‌تواند ارزش بیشتر یا کمتری پیدا کند.

در پیامی صورت گرفت؛

تبریک مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو در پی انتصاب رئیس امور عمومی ساختمان الغدیر

بدینوسیله تبریک و تهنیت صمیمانه خود را به مناسبت انتصاب شایسته جناب آقای مهندس آل یاسین به عنوان رئیس امور عمومی ساختمان الغدیر دانشگاه علوم پزشکی تقدیم می دارم.

جلسه هماهنگی در خصوص امور دارویی بیمارستانهای دولتی و خصوصی استان مرکزی

جلسه هماهنگی امور بیمارستانهای دولتی و خصوصی با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو، مدیران دارویی معاونت و کارشناسان دارویی بیمارستانهای دولتی و خصوصی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.

توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد؛

سومین کمیته کارشناسی ارزیابی مخاطرات مراکز آلاینده در خصوص استقرار واحد های تولیدی مواد غذایی و بهداشتی

سومین جلسه کمیته کارشناسی ارزیابی مخاطرات مراکز آلاینده در خصوص استقرار واحد های تولیدی مواد غذایی و بهداشتی در دفتر این معاونت برگزار شد.

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک اعلام کرد؛

باورهای غلط رایج درباره لبنیات

دکتر تاجیک گفت: در جامعه امروز یکی از مهمترین شاخص های توسعه فرهنگی، سرانه مصرف شیر و فرآورده های آن است. شیر یکی از چهار گروه اصلی غذایی و غنی ترین منابع غذایی حاوی مجموعه پروتئین های با ارزش، مواد قندی، چربی، املاح مختلف و انواع ویتامین‌ها است که از نظر کمی و کیفی در سلامتی و تامین غذای انسان نقش اساسی ایفا می کند. در هرم مواد غذایی، لبنیات جایگاه ویژه ای دارند و تاکید می شود هر فرد با توجه به سن و جنس خود، روزانه بین ۲ تا ۴ واحد شیر یا سایر لبنیات مصرف کند.

در راستای اطلاع رسانی به همشهریان اراک صورت گرفت؛

توزیع بیش از ۱۰ هزار تراکت های معرفی برچسب اصالت و سامانه ۱۹۰ در داروخانه های خصوصی

در راستای اطلاع رسانی به همشهریان ۱۰ هزار عدد تراکت های معرفی" برچسب اصالت" و "سامانه ی ۱۹۰ " جهت قرار دادن در بسته های دارو و ارائه به بیماران توضیح گردید.

ادامه مطلب
توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد.

هفتمین جلسه ستاد توزیع داروی استان مرکزی در سال جاری با حضور معاون غذا و دارو گالری

هفتمین جلسه ستاد توزیع داروی استان با هدف بررسی آخرین وضعیت بدهی های دارویی مراکز تابعه به شرکتهای توزیع دارو و دستورالعمل های جدید در جهت ارتقاء توزیع دارو در استان با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو در سالن اجتماعات دکتر دلاور معاونت غذا و دارو تشکیل شد.

پیام تبریک معاون غذا و دارو در پی انتصاب رئیس امور عمومی ساختمان الغدیر

دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی در پیامی انتصاب مهندس امید آل یاسین را بعنوان رئیس امور عمومی ساختمان الغدیر دانشگاه علوم پزشکی را تبریک گفت.

توسط معاونت غذا و دارو اراک صورت،

بازدید مشترک از کارخانجات آرد شهر اراک

در راستای ارزیابی و درجه بندی کارخانجات آرد استان، گشت مشترکی توسط کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو با حضور نمایندگان اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان- اداره کل استاندارد و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی صورت گرفت.

در پیامی صورت گرفت؛

پیام تبریک معاون غذا و دارو اراک در پی انتصاب سرپرست اداره کل امور فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو

دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی در پیامی انتصاب دکتر منوچهر دادگر نژاد بعنوان سرپرست اداره کل امور فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو را تبریک گفت.

ادامه مطلب
اساتید محترم، دستیاران گرامی و دانشجویان عزیز:

کتابخانه دیجیتال کتابخانه مرکزی دانشگاه

به اطلاع میر ساند سالن کتابخانه دیجیتال کتابخانه مرکزی دانشگاه در حال حاضر با نصب ۸۰ سیستم رایانه جهت جستجوی منابع علمی نظیر کتاب، مجله و مقالات آماده بهره برداری می باشد. آدرس : سردشت مجتمع پیامبر اعظم (ص) – ساختمان معاونت تحقیقات طبقه اول کتابخانه مرکزی ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه ۷:۳۰ تا ۵ عصر معاونت تحقیقات – کتابخانه مرکزی دانشگاه

در معاونت غذا و دارو اراک تشکیل شد؛

نشست اختصاصی معاون غذا و دارو با نماینده دادستان، شهرداری و صدا و سیما در خصوص توزیع محصولات سلامت محور توسط دستفروشان

جلسه اختصاصی در خصوص توزیع محصولات سلامت محور توسط دستفروشان در معابر و میادین شهر اراک با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو، نماینده دادستانی، شهرداری و صدا و سیما در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.

برگزاری کارگاه آموزشی مهارت مدیریت زمان

کارگاه آموزش ضمن خدمت کارکنان با عنوان مدیریت زمان در معاونت غذا و دارو با سخنرانی حجت الاسلام حسنوند رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

توسط معاونت غذا و دارو اراک انجام شد؛

بازدید معاون غذا و دارو اراک از دو کارخانه تولیدی آبمیوه سن ایچ و سان استار شهرستان ساوه گالری

دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو به همراه دکتر تاجیک مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و خانم مهندس غفاری کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از دو کارخانه تولیدی آبمیوه شرکت های عالیفرد"سن ایچ"و زرین جم مارینا "سان استار" ساوه به صورت سرزده بازدید کردند.

نشست مشترک معاون غذا و دارو با مدیر مالی دانشگاه

جلسه هماهنگی و بررسی مربوط به امور مالی معاونت غذا و دارو با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو، مدیران دارویی، کارشناسان مالی این معاونت با مهندس جیریایی مدیر مالی دنشگاه علوم پزشکی در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.