مثانه‌تان پُرکار است؟

۱۰ علامت مثانه بیش فعال را بشناسید جدید

مثانه پُرکار یا بیش فعال (OAB) عارضه‌ای بسیار شایع است که درصد زیادی از افراد به آن دچار هستند. مثانه بیش فعال منجر به ترکیبی از علائم مرتبط با بی‌اختیاری ادرار می‌شود. در این مطلب به شما می‌گوییم علائم یک مثانه بیش فعال چیست.

در پیامی صورت گرفت؛

کرونا؛ هم‌دلی دوران دفاع مقدس را احیا کرد جدید

معاون غذا و دارو اراک گفت: امروز پس از شیوع ویروس کرونا در کشور همان حال و هوای دوران دفاع مقدس احیا شده و ما شاهد هستیم همان وحدت و هم دلی دوباره تقویت شده و بروز پیدا کرده است.

علائم، علل و درمان لارنژیت

التهاب حنجره و آنچه باید در مورد آن بدانید جدید

لارنژیت در واقع التهاب حنجره است. حنجره اندامی از بدن است که مسئول اجازه دادن به ورود هوای دمی و خروج هوای بازدمی است. همچنین مهم‌ترین قسمت برای تولید صدا است. به این دلیل که پرده‌های صوتی در این مکان واقع شده‌اند.

کمبود داروی «مایفورتیک» خارجی به دلیل مشکلات ارزی/ داروی ایرانی مصرف کنید جدید

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: با وجود کمبود داروی مایفورتیک اقلام مشابه ایرانی آن در بازار وجود دارد، عده‌ای از پزشکان و بیماران اصرار دارند که از نوع برند آن استفاده شود.

ادامه مطلب

تحویل ۲میلیون واکسن آنفلوانزا به معاونت بهداشتی/ عرضه واکسن به افراد بالای ۶۵ سال با کارت ملی در داروخانه‌ها جدید

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد دو میلیون واکسن آنفولانزا برای استفاده زنان باردار و بیماران پر خطر و مزمن تحویل معاونت بهداشتی می‌شود.

ادامه مطلب
نظارت بر انهدام کالاهای سلامت محور قاچاق در اراک صورت گرفت.

نظارت بر امحاء ۷ کالای قاچاق به ارزش ۵ میلیارد ریال در اراک جدید

کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو اراک :نظارت بر ۶ تن کالاهای مواد غذایی و لوازم آرایشی بهداشتی و مکمل قاچاق به ارزش ۵ میلیارد ریال در سال جاری با حضور جمعی از مسئولان مربوطه در اراک امحا و از چرخه مصرف خارج شد.

ادامه مطلب
توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد:

جلسه ستاد توزیع داروی استان مرکزی با حضور معاون غذا و دارو و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه جدید گالری

جلسه ستاد توزیع داروی استان با هدف بررسی آخرین وضعیت بدهی های دارویی مراکز تابعه به شرکتهای توزیع دارو، داروهای کووید_۱۹ و دستورالعمل های جدید در جهت ارتقاء توزیع دارو در استان با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو و دکتر سلطانی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با رعایت پروتکل‌های بهداشتی تشکیل شد.

ادامه مطلب
رژیم‌های لاغری که پشتوانه علمی ندارند...

چند توصیه اشتباه در مورد کاهش وزن

وارد هر سایت مربوط به سلامت که بشوید یا هر مجله‌ای در این مورد دست‌تان بگیرید، حتماً دست کم یکی دو مقاله در مورد کاهش وزن در آن خواهید دید. مشکل اینجاست که هر توصیه‌ای که می‌خوانید و می‌شنوید، لزوماً پشتوانه‌ی علمی ندارد. ضمناً بیشتر توصیه‌ها و نکات مربوط به کاهش وزنی که می‌بینید، عملی یا قابل تداوم نیستند.

در یک نشست صمیمی صورت گرفت؛

دیدار معاون و مدیران معاونت غذا و دارو اراک با سرپرست جدید معاونت بهداشتی دانشگاه

دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو به همراه مدیران اداره دارو و غذا با دکتر علیمحمدی سرپرست جدید معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی دیدار کردند.

چند دستورالعمل راحت برای درمان بی‌‌خوابی

شناخت علت بروز اختلال در خواب باعث بهبود روند درمان این اختلال می‌‌شود؛ پرهیز از برخی رفتارها و عادات تغذیه‌‌ای و عمل‌کردن به برخی توصیه‌‌های طب سنتی می‌‌تواند به درمان اختلال بی‌‌خوابی کمک شایانی کند.

لزوم ثبت اطلاعات مصرف کنندگان شیرخشک های رژیمی و غذاهای ویژه

به اطلاع میرساند به پیوست، راهنمای داروخانه در سامانه ثبت اطلاعات مصرف کنندگان شیرخشک های رژیمی و غذاهای ویژه مشمول ارز دولتی (HIX) جهت استحضار و اقدام مقتضی ارسال میگردد. لازم به ذکر است در صورت عدم ثبت موارد مذکور در سامانه HIX، سهمیه ای به آن داروخانه تعلق نمیگیرد.

تولید آبلیمو از کنسانتره در کارخانجات/ آبلیموها تنها خاصیت چاشنی دارند

مدیرکل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه لیمو به صورت محدود در کشور کشت می‌شود، گفت: آبلیمو در کارخانه از کنسانتره تولید می‌شود و از لحاظ خاصیت با آب‌لیموهای خانگی تفاوت چندانی ندارد.

ادامه مطلب
توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد:

برگزاری جلسه خدمات دارویی به بیماران خاص به داروخانه های خصوصی داوطلب

جلسه ای در خصوص خدمات دارویی به بیماران خاص به داروخانه های خصوصی داوطلب با حضور معاون غذا و دارو در سالن اجتماعات دکتر دلاور معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد.