پیام تبریک معاون غذا و دارو اراک:

سلام‌ بر مهدی موعود خورشید جان ها و امید انسان ها

دکتر علیمرادیان در پیامی ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت حجت‌بن‌الحسن العسگری مهدی موعود (عج) به تمامی منتظران تاکید کرد: امروز جهان تشنه معنویت و عدالت است و بشریت بیش از هر زمان دیگری، حکومتی فراگیر و عدالت گستر را بی صبرانه انتظار می‌کشد.

معاون غذا و دارو اراک؛

۳۰ فروردین ، روز آزمایشگاه

دکتر علیمرادیان معاون غذا ودارو اراک در پیامی فرا رسیدن ، سی ام فروردین “روز آزمایشگاه” روز بزرگداشت “جرجانی ” آزمایشگر، پژوهنده، پزشک نابغه و تیزهوشی که پزشکی تنها یکی از دانش‌های او بود را به جامعه بزرگ آزمایشگاهیان تبریک گفت.

ادامه مطلب
توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد.

برگزاری اولین جلسه کمیسیون فنی_تخصصی صدور پروانه های بهداشتی و واحد های تولیدی غذایی و بهداشتی

اولین جلسه‌ای با هدف بررسی صدور پروانه ساخت، صدور پروانه مسئول فنی و ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و اتخاذ تصمیم در مورد آن‌ها با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک در سال جاری برگزار شد.

در اراک صورت گرفت؛

مراسم آئین کلنگ زنی فاز سوم بیمارستان حضرت آیت ا... خوانساری و افتتاح بخش تشخیص زود هنگام سرطان با حضور نماینده ولی فقیه در استان، رئیس کل دادگستری ،سرپرست و معاونین دانشگاه علوم پزشکی ، رییس مجمع خیرین بیمارستان آیت الله خوانساری و جمعی از مسئولین استانی و خیرین حوزه سلامت برگزار شد.

ادامه مطلب
توسط معاونت غذا و دارو اراک انجام شد.

معرفی تعدادی داروخانه خصوصی و عطاری به مراجع قضایی در اراک

معاون غذا و دارو اراک اعلام کرد:طی بازرسی های صورت گرفته از تعدادی داروخانه های خصوصی وعطاری ها بازرسین معاونت غذا و دارو موفق به کشف مقداری داروهای تاریخ گذشته وغیر مجازشدند.