توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد.
برگزاری دوره آموزشی سم شناسی مواد غذایی
این دوره آموزشی جهت آشنایی پرسنل آزمایشگاه کنترل مواد دارو و غذا و اداره نظارت بر مواد غذایی با فرآیند تولید سموم در پروسه فرآوری مواد غذایی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک ، مهندس مهدی عبداللهی کارشناس آزمایشگاه کنترل مواد دارو و غذا معاونت غذا و دارو بیان کرد: این دوره آموزشی جهت آشنایی پرسنل آزمایشگاه کنترل مواد دارو و غذا و اداره نظارت بر مواد غذایی با فرآیند تولید سموم در پروسه فرآوری مواد غذایی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد.
مهندس عبداالهی افزود: این دوره جهت آشنایی بیشتر کارشناسان مربوطه با روش های جلوگیری از تولید سموم در فرایند فرآورده مواد غذایی تشکیل شد.
نظر شما :