در معاونت غذا و دارو اراک صورت گرفت؛

نشست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با معاون غذا و دارو

۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۵ کد : ۱۰۸۸۰ اخبار اصلی
دکترحسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور در معاونت غذا و دارو با "دکتر علیمرادیان" معاون غذا و دارو و مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و آرایشی بهداشتی معاونت دیدار کرد.
نشست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با معاون غذا و دارو

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،در این دیدار که باحضور جمعی از مسئولین دانشگاه آزاد برگزار شد درخصوص دریافت مجوز بهره برداری آزمایشگاه همکار غذا و دارو و انجام پژوهش های مشترک سلامحور گفتگو کردند.
دکتر مهدی عبداللهی مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو بیان کرد: در این جلسه مقرر گردید پیگیری های لازم در خصوص اعطاء مجوز بهرهبرداری آزمایشگاه مشترک همکار از طرف معاونت غذا و دارو  صورت پذیرد.
وی گفت: همچین بیان شد با آزمایشگاه مرکزی دانشگاه آزاد تجهیزات و پرسنل مورد نیاز در این زمینه فراهم کند.

کلید واژه ها: نشست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک