در پیامی صورت گرفت؛

معاون غذا و دارو اراک// درگذشت دکتر نغمه جاویدنیکو رئیس گروه بررسی و ثبت عوارض ناخواسته داروهای سازمان غذا و دارو را تسلیت گفت

۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۷:۲۰ کد : ۱۱۰۳۵ اخبار اصلی

معاون غذا و دارو اراک در پیامی، درگذشت خانم دکتر جاویدنیکو رئیس گروه بررسی و ثبت عوارض ناخواسته داروهای سازمان غذا و دارو را تسلیت گفت.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک ، متن این پیام به شرح زیر است:

کُلُّ مَنْ عَلَیْها فانٍ، وَ یَبْقى‌ وَجْهُ رَبّکَ ذُو الْجَلالِ وَ الْإِکْرامِ

درگذشت همکار گرامی و گرانقدر، سرکار خانم دکتر نغمه جاویدنیکو، موجب اندوه بسیار گردید.

اینجانب ضمن همدردی با خانواده آن فقید سعید، همکاران و دوستان از محضر آن مرحومه، این ضایعه و ثلمه وارده را به جامعه پزشکی کشور تسلیت عرض می نمایم و از درگاه ایزد منان برای ایشان، رحمت و غفران واسعه و برای جمیع بازماندگان، صبر جمیل و اجر جزیل خواهانم.

خداوند قرین رحمتش فرماید.

دکتر عباس علیمرادیان
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی