معاون غذا و دارو اراک خبر داد؛

کشف و توقیف مواد آرایشی و بهداشتی قاچاق و تقلبی

۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۲ کد : ۱۱۰۵۸ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک از کشف و ضبط مقادیری مواد آرایشی و بهداشتی قاچاق، تقلبی و تاریخ گذشته در سه مرکز عرضه فرآورده های آرایشی و بهداشتی این استان خبر داد.
کشف و توقیف مواد آرایشی و بهداشتی قاچاق و تقلبی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکترعباس علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک گفت: بازرسان نظارت بر فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی، معاونت غذا و داروی دانشگاه در جریان بازدیدهای مشترک از مراکز عرضه کالاهای سلامت محور، ازسه مرکز فروش کالای آرایشی و بهداشتی مقادیری مواد آرایشی و بهداشتی قاچاق، تقلبی و تاریخ گذشته کشف کردند.

وی افزود: این فرآورده‌ها شامل کرم‌های دست و صورت، رنگ مو، پاک‌کننده‌های صورت، اسپری‌ها و خوشبو‌کننده‌های بدن که در گشت های مشترک با پلیس اماکن عمومی ناجا، سازمان صنعت و معدن کشف و جمع آوری شد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد:  با عرضه کنندگان این اقلام برخورد قانونی خواهد شد.
وی با بیان اینکه فرآورده های جمع آوری شده به زودی امحاء می‌شوند ادامه داد: فروشگاه‌های آرایشی بهداشتی به واسطه نوع فعالیتشان و ارائه لوازمی که می‌تواند به سلامتی شهروندان ضرر برساند، همیشه در زیر ذره بین معاونت غذا و دارو هستند و در صورت بروز هرگونه تخلفی به شدت با آن‌ها برخورد خواهد شد.

کلید واژه ها: کشف و توقیف مواد آرایشی و بهداشتی قاچاق و تقلبی اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک