توسط معاونت غذا و دارو اراک انجام شد:
کالیبراسیون سالانه تجهیزات آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو
کالیبراسیون سالیانه تجهیزات وزنی، دمایی و ابزار دقیق آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو در دو روز متوالی انجام شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر مهدی عبداللهی مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو بیان کرد: کالیبراسیون صحیح و به موقع تجهیزات نقش مهمی در ایمنی غذا در هنگام مصرف و تولید مواد غذایی دارد. کالیبراسیون تضمین می کند که تجهیزات به طور دقیق و پیوسته به فرایند تولید ، نگهداری و انتقال مواد غذایی نظارت می کنند و خطرات فیزیکی، شیمیایی یا بیولوژیکی را در عملیات غذایی و بهداشتی تحت کنترل دارند.
وی افزود: کالیبراسیون سالانه تجهیزات وزنی، دمایی و ابزار دقیق آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و آرایشی بهداشتی، معاونت غذا و دارو در دو روز متوالی توسط شرکت لکسر که مورد تایید وزارت بهداشت میباشد نجام شد.
نظر شما :