بهترین ساعت برای مصرف شیر چه موقع از روز است؟

۱۳ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۶ کد : ۱۱۵۴۰ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۹۶۶
پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن ضروری است. اولین ویژگی پروتئین، خاصیت سیرکنندگی آن است.
بهترین ساعت برای مصرف شیر چه موقع از روز است؟

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن ضروری است. اولین ویژگی پروتئین، خاصیت سیرکنندگی آن است. ویژگی دیگر پروتئین‌های با کیفیت مثل پروتئین موجود در شیر، کمک به کنترل وزن و ثابت نگه داشتن قند خون است. پروتئین‌ها عنصر اولیه و ضروری رشد و حفظ ساختار ماهیچه‌ها هستند.

 مزایای مصرف پروتئین

  مصرف پروتئین موجب کاهش اشتها و سطح گرسنگی می‌شود.

  باعث افزایش توده‌ عضلانی و قدرت بدنی می‌شود.

  برای سلامت استخوان‌ها مفید است.

  هوس و میل شدید به غذاهای متنوع را کم می کند و گزینه مناسبی برای میان‌وعده‌های دیرهنگام است.

  سوخت و ساز بدن را بالا می برد و چربی‌سوزی را افزایش می‌دهد.

  موجب کاهش فشار خون می‌شود.

  به کاهش وزن کمک می‌کند.

  پروتئین کمک می‌کند تا با افزایش سن سلامت خود را حفظ کنید.

 زمان و موارد مصرف پروتئین

افرادی که فعالیت روزانه بالایی دارند، کسانی که رژیم سلامت دارند و افرادی که به تناسب اندام خود اهمیت می‌دهند، باید به مقدار و زمان و چگونگی مصرف پروتئین خود در طول روز دقت داشته باشند. این افراد در وعده صبحانه، به عنوان میان‌وعده و حتی یک وعده کامل برحسب مقدار نیاز خود باید پروتئین مصرف کنند.

ورزشکاران هم برای رشد و بازیابی عضلات نیاز ضروری به مصرف پروتئین چه در طول روز و چه در وعده قبل و بعد از تمرین و حتی قبل از خواب دارند. مصرف پروتئین قبل از تمرین، ظرفیت بالایی برای بهبود عملکرد ورزشی دارد.

  مزایای خوردن پروتئین قبل از ورزش

  بهبود بازیابی عضلات

  افزایش قدرت و توده بدون چربی بدن

  افزایش کارایی عضلات

بعد از تمرین تخریب بافت عضلانی افزایش می‌یابد. اگر میزان پروتئین مصرفی بعد از تمرین به اندازه کافی نباشد، بافت عضلانی تخریب شده جایگزین نمی‌شود. بنابراین بعد از انجام تمرین نیاز بدن به پروتئین به منظور ریکاوری و بازسازی عضلات از زمان‌های دیگر بیشتر است.

  میزان مصرف پروتئین

وقتی تعادل نیتروژن در بدن انسان پایدار باشد؛ به این معنی است که تولید و تخریب نیتروژن در توازن قرار می‌گیرد. وقتی تعادل منفی شود، پروتئین‌ها با سرعت بیشتری نسبت به تولید، تخریب می‌شوند. بنابراین تعادل مثبت نیتروژن است که باعث ساخت عضله در بدن می‌شود.

 

کلیدواژه‌ها: مصرف شیر


( ۲ )

نظر شما :