دوره آموزشی آشنایی با مبانی علمی و اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی
به اطلاع میرساند به پیوست تصویر نامه شماره 99-1087 مورخ 11 / 6 / 99 انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در خصوص برگزاری دوره آموزشی یک روزه " آشنایی با مبانی علمی و اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی " در روزهای 29 و 30 و 31 شهریور ماه سال جاری به صورت آنلاین و مجازی از ساعت 17 الی 19 برگزار می گردد، ارسال می شود. مدرس دوره آقای مهندس نادر کریمیان خسروشاهی می باشند.
لازم به ذکر است به استناد ماده 4 آئین نامه اجرایی ماده 7 قانون مواد خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی و دستور العملهای شماره 29211 مورخ 3/11/83 و شماره 4346/د مورخ 20/3/85 سازمان غذا و دارو، تمدید اعتبار پروانه مسئول فنی(کارت فعالیت) منوط به گذراندن دوره های آموزشی مربوطه (حداقل 25 ساعت در سال) می باشد و حضور مسئول/مسئولین فنی آن واحد تولیدی در دوره های آموزشی الزامی می باشد.
لذا بدینوسیله به اطلاع می رساند مسئول/مسئولین فنی آن واحد در صورت تمایل به شرکت در دوره نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. شرکت در دوره فوق و کسب گواهی ، معادل 5 امتیاز آموزشی بوده و هزینه شرکت در دوره به میزان 270000 تومان و بر عهده واحد تولیدی می باشد.
نظر شما :