توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد:

برگزاری جلسه خدمات دارویی به بیماران خاص به داروخانه های خصوصی داوطلب

۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۲ کد : ۱۱۸۵۴ اخبار اصلی
جلسه ای در خصوص خدمات دارویی به بیماران خاص به داروخانه های خصوصی داوطلب با حضور معاون غذا و دارو در سالن اجتماعات دکتر دلاور معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد.
برگزاری جلسه خدمات دارویی به بیماران خاص به داروخانه های خصوصی داوطلب

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،ظهر امروز جلسه ای در خصوص خدمات دارویی به بیماران خاص به داروخانه های خصوصی داوطلب با حضور معاون غذا و دارو ،دکتر محسنی مدیر دارویی،دکتر نعمتی مدیر بازرسی دانشگاه، آقای متوسلی مدیر حراست مجتمع الغدیر و دمسئولین دارویی بیمارستانهای تابعه دانشگاه، نماینده داروخانه جمعیت هلال احمر استان و داروخانه های خصوصی داوطلب  در سالن اجتماعات دکتر دلاور معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد.

در این جلسه شرح واگذاری توسط مدیر دارویی برای حضار انجام و مدیران داروخانه های بیمارستانی از مشکلات موجود در روند این خدماتگزارشی ارائه شد.
در ادامه موسسین نظرات خود را ارئه دادند و در خصوص سازمان های بیمه گرو نحوه اطلاع رسانی به بیماران و سایر مسائل بحث و تبادل نظر صورت گرفت و در پایان برخی از موسسین اعلام آمادگی نمودند.

کلید واژه ها: جلسه خدمات دارویی به بیماران خاص داروخانه های خصوصی داوطلب