تولید آبلیمو از کنسانتره در کارخانجات/ آبلیموها تنها خاصیت چاشنی دارند
دکتر محمدحسین عزیزی در گفت و گو با ایفدانا با اشاره به شایعاتی که در خصوص برخی فراورده های غذایی وجود دارد، اظهار کرد: اغلب شایعاتی که در مورد مواد غذایی فراوری شده در کارخانجات مطرح میشود، غیر کارشناسی و عوامانه است، چراکه سازمان غذا و دارو بر محصولات و فراوردههای تولیدی کارخانجات نظارت مستمر دارد.
وی افزود: دو نوع آبلیمو داریم که یکی به صورت خانگی از لیموی تازه تهیه و دیگری به صورت کنسانتره فراوری میشود، با توجه به محدودیت در کشت لیمو و قیمت نسبتا بالای آن در کشور، آبلیموهای موجود در بازار بیشتر از کنسانتره وارداتی تولید میشوند.
وی با بیان اینکه کنسانتره همان عصاره غلیظ میوههاست، عنوان کرد: کنسانتره در کارخانهها فرموله شده، رقیق و فراوری میشود که از لحاظ خاصیت تفاوت چندانی با نمونههای خانگی ندارد.
دکتر عزیزی با اشاره به اینکه آبلیمو اساسا چه از لیموی طبیعی گرفته شود و چه کنسانتره باشد، در معرض نور و زمان، فاقد ویتامین C بوده و تنها به عنوان چاشنی مطرح است، توصیه کرد بهتر است برای استفاده از فواید لیمو این میوه به صورت تازه مورد استفاده قرار گیرد./
نظر شما :