در پی اقدامات بی سابقه واحد حقوقی مجتمع الغدیر انجام گرفت؛

جلب به دادرسی ۴۰ تن از متهمین و متخلفان در حوزه غذا و دارو و بهداشت استان مرکزی

۰۹ مهر ۱۳۹۹ | ۲۱:۳۸ کد : ۱۲۳۰۰ اخبار اصلی
مسوول امور حقوقی مجتمع الغدیر دانشگاه علوم پزشکی اراک از جلب به دادرسی حدود ۴۰ تن از متهمین ومتخلفان در حوزه غذا و دارو و بهداشت خبر داد.
جلب به دادرسی ۴۰ تن از متهمین و متخلفان در حوزه غذا و دارو و بهداشت استان مرکزی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،مهندس عبدالرضا وروانی فراهانی مسئول حقوقی مجتمع الغدیر دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: در سه ماهه اخیر آمار دعاوی مطروحه در مراجع قضایی وشبه قضایی افزایش داشته است.
وی افزود: موضوعات پرونده های مطروحه اغلب ارتکاب جرایم دخالت در امور پزشکی و داروسازی از طریق تولید، ساخت و عرضه دارو های گیاهی غیر مجاز ، قاچاق مواد تحت کنترل ودارو های مخدر، قاچاق کالاهای سلامت محور می باشد.
 مشاور حقوقی دانشگاه در ادامه گفت دردفاع از بهداشت و سلامت عمومی ذره ای  اغماض و مماشات نخواهیم داشت.
مهندس وروانی به متخلفان واشخاصی که مبادرت به نقض قوانین ومقررات حوزه دارو وغذا مینمایند وموجبات تهدید علیه بهداشت وسلامت جامعه را فراهم مینمایند از برخورد قاطع در امان نخواهند بود. واظهار ندامت، پشیمانی و ریختن اشک در محضر دادگاه سودی ندارد.لذا جملگی صاحبان عطاری و کارگاه‌های زیرزمینی متخلف را به رعایت قوانین و عبرت از محکومان  این حوزه  توصیه کرد.

کلید واژه ها: جلب به دادرسی مهندس وروانی امور حقوقی