اعطاء مجوز آزمایشگاه همکار دانشگاه آزاد اسلامی توسط معاونت غذا و دارو اراک

۲۱ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۸ کد : ۱۲۵۱۳ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک گفت:به همت مدیر و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و‌بهداشتی معاونت غذا و دارو ، پروانه بهره برداری آزمایشگاه همکار غذا و دارو دانشگاه آزاد اسلامی اراک صادر گردید.
اعطاء مجوز آزمایشگاه همکار دانشگاه آزاد اسلامی توسط معاونت غذا و دارو اراک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، معاون غذا و دارو ف دکتر عباس علیمرایدان معاون غذا و دارو اراک اعلام کرد: به همت مدیر و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و‌بهداشتی معاونت غذا و دارو ، پروانه بهره برداری آزمایشگاه همکار غذا و دارو دانشگاه آزاد اسلامی اراک صادر گردید.

وی افزود: بر این اساس آزمایشگاه همکار دانشگاه آزاد مطابق با ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص انجام آزمون های فیزیک و  شیمیایی و میکروب شناسی مورد تایید می باشد.
انتهای پیام/رسول غفاری

کلید واژه ها: اعطاء مجوز آزمایشگاه همکار دانشگاه آزاد اسلامی معاونت غذا و دارو اراک