بهینه سازی آزمایشگاه های واحد های تولیدی استان مرکزی توسط آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو اراک
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر مهدی عبداللهی مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو اراک بیان کرد: اهمیت پایش محصولات واحدهای غذایی،آشامیدنی و آرایشی بهداشتی در محل تولید عاملی برای ارزش گذاری در جهت بهبود کیفیت محصول نهایی است.
وی افزود: بر همین اساس،ضوابط سازمان غذا و دارو در جهت افزایش کیفیت محصولات تولیدی و حفظ امنیت غذایی مصرف کنندگان می باشد .واحد های تولیدی استان مرکزی جزو برجسته ترین واحد های تولیدی در کشور بوده و از جنبه داشتن آزمایشگاه فعال و پویا در کشور بهترین می باشند. لذا ارتقا کیفیت محصولات تولیدی نه تنها بازتاب درون استانی، بلکه بازتابی کشوری خواهد داشت.
انتهای پیام/
رسول غفاری
نظر شما :