بهینه سازی آزمایشگاه های واحد های تولیدی استان مرکزی توسط آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو اراک

۲۸ مهر ۱۳۹۹ | ۲۱:۴۰ کد : ۱۲۶۸۹ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۸۵۳
مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو خبر داد:اهمیت پایش محصولات واحدهای غذایی،آشامیدنی و آرایشی بهداشتی در محل تولید عاملی برای ارزش گذاری در جهت بهبود کیفیت محصول نهایی است.
بهینه سازی آزمایشگاه های واحد های تولیدی استان مرکزی توسط آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو اراک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر مهدی عبداللهی مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو اراک بیان کرد: اهمیت پایش محصولات واحدهای غذایی،آشامیدنی و آرایشی بهداشتی در محل تولید عاملی برای ارزش گذاری در جهت بهبود کیفیت محصول نهایی است.

وی افزود: بر همین اساس،ضوابط سازمان غذا و دارو در جهت افزایش کیفیت محصولات تولیدی و حفظ امنیت غذایی مصرف کنندگان می باشد .واحد های تولیدی استان مرکزی جزو برجسته ترین واحد های تولیدی در کشور بوده و از جنبه داشتن آزمایشگاه فعال و پویا در کشور بهترین می باشند. لذا ارتقا کیفیت محصولات تولیدی نه تنها بازتاب درون استانی، بلکه بازتابی کشوری  خواهد داشت.
انتهای پیام/

رسول غفاری

کلیدواژه‌ها: بهینه سازی آزمایشگاه های واحد های تولیدی دکتر مهدی عبداللهی مدیر آزمایشگاه کنترل


( ۱ )

نظر شما :