جلسه آموزشی لزوم کنترل های سطح عرضه محصولات ضد عفونی کننده ژل و محلول

۲۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۴ کد : ۱۲۷۱۳ اخبار اصلی
جلسه ای با موضوع لزوم کنترل های سطح عرضه محصولات ضد عفونی کننده ژل و محلول با حضور کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه و مراکز بهداشت استان و شهرستان‌ها در معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد.
جلسه آموزشی لزوم کنترل های سطح عرضه محصولات ضد عفونی کننده ژل و محلول

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،خانم مهندس گلستانی کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک بیان کرد: جلسه ای  با موضوع لزوم کنترل های سطح عرضه محصولات ضد عفونی کننده ژل و محلول با حضور کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه و مراکز بهداشت استان و شهرستان‌ها در معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد.
وی افزود: در جلسه مذکور مقرر شد با توجه به شرح وظایف کارشناسان در (حوزه معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشتی) که کنترل محصولات سلامت محور سطح عرضه می باشد، در بازدید از فروشگاه ها ، سوپرمارکت ها و غیره نسبت به بررسی محصولات مذکور و نمونه برداری و ارسال آنها به آزمایشگاه کنترل غذا و دارو اقدام نمایند.

مهندس گلستانی ادامه داد:در جلسه مذکور آموزش های لازم در خصوص ویژگی محصولات مجاز و غیرمجاز و تعداد نمونه‌برداری و نحوه ارسال آنها به آزمایشگاه به کارشناسان محترم داده شد.

رسول غفاری

کلید واژه ها: جلسه آموزشی لزوم کنترل های سطح عرضه محصولات ضد عفونی کننده معاونت غذا و دارو اراک