پروانه بهره‌برداری آزمایشگاه همکار غذا و داروی دانشگاه آزاد اسلامی اراک صادر شد

۰۶ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۳ کد : ۱۲۸۸۰ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک از اخذ پروانه بهره‌برداری آزمایشگاه همکار غذا و دارو توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک خبر داد.
پروانه بهره‌برداری آزمایشگاه همکار غذا و داروی دانشگاه آزاد اسلامی اراک صادر شد

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک از اخذ پروانه بهره‌برداری آزمایشگاه همکار غذا و داروی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک عنوان کرد: به همت مدیر و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و ‌بهداشتی معاونت غذا و دارو اراک، پروانه بهره‌برداری آزمایشگاه همکار غذا و داروی دانشگاه آزاد اسلامی اراک صادر شد.

معاون غذا و دارو  افزود: بر این اساس آزمایشگاه همکار غذا و داروی دانشگاه آزاد اسلامی اراک مطابق با ضوابط سازمان غذا و دارو در راستای انجام آزمون‌های فیزیک، شیمیایی و میکروب‌شناسی مورد تأیید است.

دکتر علیمرادیان اضافه کرد: آزمایشگاه همکار غذا و داروی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در شهرک دانشگاهی امیرکبیر واقع در کیلومتر ۳ جاده خمین مستقر و تنها آزمایشگاه غذا و دارو در استان مرکزی است.

انتهای پیام/

کلید واژه ها: پروانه بهره‌برداری آزمایشگاه همکار دانشگاه آزاد اسلامی معاونت غذا و دارو اراک