توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد.

برپایی غرفه ویژه برنامه سراسری روز جهانی غذا درمراکز درمانی و آموزشی توسط معاونت غذا و دارو اراک

۲۳ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۰ کد : ۱۳۲۲ اخبار اصلی
غرفه روز جهانی غذا در مراکز درمانی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی توسط معاونت غذا و دارو اراک برپا گردید.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک : غرفه روز جهانی غذا درمراکز درمانی و آموزشی دانشگاه توسط معاونت غذا و دارو اراک روز یکشنبه 22 مهرماه سال جاری برپا گردید.

در راستای اجرای برنامه های سراسری روز جهانی غذا به همت کارشناسان اداره نظارت برمواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو غرفه این معاونت با محتوای تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء  سلامت با مجموعه های کاهش مصرف قند ، نمک و چربی ، نشانگرهای رنگی  تغذیه ای ، برچسب اصالت ، مبارزه با قاچاق کالا و ترویج و معرفی نشان ایمنی سلامت در قالب ارائه پمفلت و بروشور ها ، نصب بنر و آموزش برگزار گردید .

رسول غفاری

کلید واژه ها: روز جهانی غذا