پیام تسلیت معاون غذا و دارو اراک به دنبال ترور دانشمند کشورمان

۰۸ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۵ کد : ۱۳۵۵۳ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک، شهادت دکتر محسن فخری زاده یکی از مدیران و دانشمندان بزرگ و ارزشمند کشورمان را تسلیت گفت.
پیام تسلیت معاون غذا و دارو اراک به دنبال ترور دانشمند کشورمان

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک در پیامی نوشت:
انا لله و انا الیه راجعون
شهادت هنر مردان خداست و بندگان مخلص همیشه و در همه حال در آرزوی شهادت به سر می‌برند.
تروریست‌های وابسته به استکبار جهانی باردیگر دست به جنایتی دیگر زده و یکی از مدیران و دانشمندان بزرگ و ارزشمند کشورمان را به شهادت رساندند.
در همه سال‌های پس از انقلاب اسلامی، دشمنان دست از توطئه و تروریسم علیه مردم ایران بر نداشته‌اند، اما دانشمندان و ملت بزرگ ایران همواره در همه برهه‌های سخت، پای انقلاب مانده‌اند و دست از تلاش برای عظمت روز افزون کشور بر نمی‌دارند.
در شرایطی که کشور در نبرد با ویروس کرونا و تحریم‌های ناجوان‌مردانه به سر می‌برد، چنین اقدام وحشیانه و تروریستی محکوم است و قطعاً سزای چنین اعمالی به بانیان آن باز خواهد گشت.
اینجانب این مصیبت بزرگ را به پیشگاه امام زمان(عج)، رهبر معظم انقلاب، خانواده معزز این شهید گرانقدر و مردم شریف ایران اسلامی تسلیت عرض می‌کنم.

کلید واژه ها: پیام تسلیت دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک دکتر محسن فخری زاده