کسب موفقیت در پیاده سازی آزمون در آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک گفت: آزمایشگاه کنترل این معاونت نظر به اهمیت پایش تقلبات صورت گرفته در نان از نقطه نظر افزایش بلانکیت موفق به پیاده سازی روش آزمون تعیین بلانکیت در انواع نان تا حد 100ppm بروش ست ولیامز گردیده است.
وی افزود: این روش آزمون فقط در معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز پیاده سازی شده بود ،که پرسنل متخصص آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو بدون بهره گیری از تجربیات دیگران این موفقیت را کسب نموده اند.
معاون غذا و دارو بیان کرد: آزمایشگاه کنترل این معاونت آمادگی خود را در جهت در یافت نمونه های نان در جهت پایش بلانکیت اعلام می دارد.
نظر شما :