توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد:

جلسه بررسی راه های مرتفع سازی مشکلات تامین قلم های انسولین

۱۱ آذر ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۳۶۳۳ اخبار اصلی
جلسه بررسی راه های مرتفع سازی مشکلات تامین قلم های انسولین با حضور معاون غذا و دارو، معاون درمان، جمعی از متخصصین غدد و نماینده علمی شرکت داروسازی اکسیر در محل دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی برگزار شد.
جلسه بررسی راه های مرتفع سازی مشکلات تامین قلم های انسولین

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، صبح امروز جلسه بررسی راه های مرتفع سازی مشکلات تامین قلم های انسولین با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو،دکتر صادقی سده معاون درمان، جمعی از متخصصین غدد کارشناسان معاونت غذا و دارو و درمان و آقای علی رضایی نماینده علمی شرکت داروسازی اکسیر در محل دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی برگزار شد.

در این جلسه ضمن گفتگو و بررسی مشکلات کمبودهای قلم انسولین وارداتی که بصورت سهمیه به استان اختصاص داده میشود در مورد قلم تزریق اتوماتیک انسولین شرکت اکسیر بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در ادامه جلسه نماینده علمی شرکت داروسازی اکسیر محصول قلم تزریق اتوماتیک انسولین ( اکسی پن ) تولید شرکت داروسازی اکسیر معرفی کرد.

لازم به ذکر است شرکت داروسازی اکسیر بیش از دو دهه ۹۵ درصد از انسولین انسانی مورد نیاز کشور را تامین کرده و در حال حاضر این محصول را در قالب ویال و پن اتوماتیک چند بار مصرف در داروخانه های سراسر کشور تامین می کند.

کلید واژه ها: جلسه بررسی مشکلات تامین قلم های انسولین معاونت غذا و دارو اراک