در مقابله با سودجویان مردم همراهی کنند

۱۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۴ کد : ۱۳۸۱۲ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک گفت: مصرف کنندگان در استان می توانند در صورت مشاهده تخلف از طریق سامانه شکایت https://b۲n.ir/۴۷۱۰۷۲ از کالاهای سلامت محور قاچاق و غیر مجاز در سایت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک اعلام شکایت کنند.
در مقابله با سودجویان مردم همراهی کنند

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک، در خصوص اهمیت مصرف فرآروده های سلامت محور مجاز در جامعه گفت: با توجه به گستردگی محصولات سلامت محور در سطح عرضه و نقش مهمی که در زندگی افراد در زمینه های مختلف مانند تغذیه و میزان سلامتی و بهداشت آن ها دارد، دقت در استفاده از کالاهای مجاز و شناخت فرآورده های سلامت محور قاچاق و تقلبی از اهمیت بسزایی برخوردار است چرا که در بسیاری مواقع علاوه بر آسیب های اجتماعی و اقتصادی؛ سودجویان از نام های تجارتی کالاهایی که بیشتر در بازار مورد مطالبه هستند سوء استفاده کرده و محصولات تقلبی را با بسته بندی های مشابه خارجی و نام های پر طرفدار وارد بازار می کنند، که می توانند سبب بروز عوارض و صدمات غیر قابل جبران مانند مسمومیت های حاد، عوارض کبدی، آسیب های جسمی جبران ناپذیر، سرطان های ناشناخته و حتی برخی مواقع موجب فوت افراد گردد. بنابراین شناخت و نظارت بر عرضه کالاهای سلامت محور مجاز و با اصالت مهم بوده و از برنامه های معاونت غذا و دارو دانشگاه می باشد .

معاون غذا و دارو دانشگاه در مورد همکاری معاونت غذا و دارو با دیگر سازمان ها بیان نمود: با نظارت مستمر بازرسین ادارات مختلف معاونت غذا و دارو با همکاری سازمان های مختلف استان مانند کمیسیون مبارزه با قاچاق استانداری ، نیروی انتظامی، صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف از سطح عرضه کالاهای سلامت محور اعم از دارو، غذا، تجهیزات پزشکی، مکمل ها، آرایشی و بهداشتی تلاش می گردد تا با اعمال اقدامات قانونی از فروش کالاهای قاچاق و غیر مجازدر بازار ممانعت گردد.

وی در توضیح اقدامات معاونت غذا و دارو دانشگاه به منظور ارتقای سطح آگاهی جامعه اظهار داشت:  معاونت غذا و دارو در راستای رسالت خود که توجه به سلامت و پیشگیری از مخاطرات برای عموم جامعه می باشد، در زمینه آموزش های عمومی و تخصصی به گروه های مختلف جامعه تلاش نموده تا با آگاه سازی و حساس نمودن افراد، پویشی عمومی با همراهی مصرف کنندگان با هدف نه گفتن به کالاهای قاچاق و غیر مجاز سلامت محور در  بازار ایجاد نماید؛ که بی شک مبارزه ای موفق برای حذف چنین کالاهایی از سطح عرضه خواهد بود .

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان خاطر نشان کرد:  لازم است تمامی خریداران کالاهای سلامت محور وارداتی به برچسب اصالت  کالا و مطابقت  مشخصات مندرج بر روی آن با کالا دقت و  قبل از مصرف کد ۱۶ رقمی پوشیده شده را به شماره پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲ که شماره ای ثابت و متعلق به سازمان غذا و دارو می باشد، ارسال و از اصالت کالا اطمینان حاصل نمایند. چنانچه با موارد تخلفی مواجه شدند از طریق سامانه شکایت از کالاهای سلامت محور قاچاق و غیر مجاز که در سایت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک به آدرس https://b2n.ir/471072 یا سامانه تلفنی 190  راه اندازی شده است با ما در تماس باشند. امید است که با همکاری مصرف کنندگان بتوانیم در امر خطیر مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور که می تواند  تهدیدی جدی برای جامعه باشد  به موفقیت های مهمی دست یابیم.

کلید واژه ها: سامانه شکایت مقابله با سودجویان معاونت غذا و دارو اراک