۲ هزار قلم انسولین احتکار شده کشف شد

۰۳ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۷ کد : ۱۴۱۲۰ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک از کشف انبار احتکار انسولین در ساوه خبر داد.
۲ هزار قلم انسولین احتکار شده کشف شد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر عباس علیمرادیان گفت: در راستای مبارزه با قاچاق دارو ماموران پلیس آگاهی شهرستان ساوه در تحقیقات خود از احتکار مقادیری انسولین در یک شرکت تولید دارو واقع در یکی از شهرک های صنعتی مطلع شدند.

وی افزود: کارشناسان دانشکده علوم پزشکی به همراه ماموران پلیس آگاهی شهرستان با هماهنگی مقام قضائی همراه سازمان صنعت، معدن و تجارت به محل مورد نظر اعزام شدند و در بازرسی از این شرکت 2 هزار قلم انسولین احتکار شده را کشف کردند.

وی تاکید کرد: در تحقیقات پلیس مشخص شد تاریخ تولید این داروها حدود سه ماه پیش است و با وجود کمبود انسولین در سطح جامعه، سودجویان اقدام به احتکار آن کردند.

دکتر علیمرادیان در پایان گفت: در این زمینه پرونده ای تشکیل و برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

گفتنی است در شهرستان ساوه ۱۳ شرکت داروسازی فعالیت می کنند.

کلید واژه ها: احتکار انسولین