در پی اقدامات بی سابقه واحد حقوقی مجتمع الغدیر انجام گرفت.

جلب به دادرسی حدود ۸۰ تن از متهمین ومتخلفان در حوزه غذا و دارو اراک

۱۳ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۵ کد : ۱۴۲۸۸ اخبار اصلی
مسئول امور حقوقی معاونت غذا و دارو از جلب به دادرسی حدود ۸۰ تن از متهمین و متخلفان در حوزه غذا و دارو و بهداشت خبر داد.
جلب به دادرسی حدود ۸۰ تن از متهمین ومتخلفان در حوزه غذا و دارو اراک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، مهندس عبدالرضا وروانی فراهانی مسئول امور حقوقی معاونت غذا و دارو اظهار داشت از پرونده های مطروحه حدود 90درصد منجر به صدور کیفرخواست و محکومیت مجرمان ومتخلفان گردیده ومابقی در مرحله بازجویی و تحقیقات شعب دادیاری وبازپرسی با جدیت در حال پیگیری میباشد.
وروانی درادامه گفت : طی9 ماهه اخیر آمار دعاوی مطروحه در مراجع قضایی وشبه قضایی افزایش داشته است.
وی افزود: موضوعات پرونده های مطروحه اغلب ارتکاب جرایم دخالت در امور پزشکی و داروسازی از طریق تولید، ساخت و عرضه دارو های گیاهی غیر مجاز ، قاچاق مواد تحت کنترل ودارو های مخدر، قاچاق کالاهای سلامت محور وعدم رعایت استانداردها و استغاده از مواد غیر مجاز در تولید مواد غذایی و بهداشتی می باشد.
 مشاور حقوقی دانشگاه در ادامه گفت دردفاع از بهداشت و سلامت عمومی ذره ای  اغماض و مماشات نخواهیم داشت.
مسئول امور حقوقی به متخلفان واشخاصی که مبادرت به نقض قوانین ومقررات حوزه دارو وغذا مینمایند وموجبات تهدید علیه بهداشت وسلامت جامعه را فراهم مینمایند از برخورد قاطع در امان نخواهند بود. واظهار ندامت، پشیمانی و ریختن اشک در محضر دادگاه سودی ندارد. لذا جملگی صاحبان عطاری و کارگاه‌های زیرزمینی متخلف را به رعایت قوانین و عبرت از محکومان  این حوزه  توصیه کرد.

کلید واژه ها: جلب به دادرسی حدود 80 تن وروانی مسئول امور حقوقی