تغذیه سالم راهی برای کنترل بیماری های ویروسی

۲۳ دی ۱۳۹۹ | ۲۱:۳۹ کد : ۱۴۵۳۹ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۴۹۲
کارشناس مسئول نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در راستای بسیج ملی تغذیه، تاکید فراوانی بر تاثیر تغذیه سالم بر پیشگیری از بیماری های ویروسی به خصوص کرونا شده است.
تغذیه سالم راهی برای کنترل بیماری های ویروسی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، آیدا غفاری افزود: داشتن تغذیه سالم و سیستم ایمنی قوی بدن، راهکاری موثری در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری های ویروسی به شمار می رود که از همین رو یازدهمین بسیج ملی تغذیه با تاکید بر آموزش برچسب نشانگرهای تغذیه ای در حال اجرا می باشد.

وی اظهار داشت: از همین رو نوشیدن مایعات سالم و بدون قند و  شکر و استفاده از انواع مواد غذایی حاوی پروتئین از قبیل گوشت، تخم مرغ و همچنین استفاده از سبزیجات و میوه های تازه توصیه می شود.

وی با اشاره به اینکه پژوهش ها نشان دهنده این موضوع است که کسانیکه دچار بیماری می شوند عمدتاً سیستم ایمنی بدنی ضعیفی دارند، خاطرنشان کرد: کاهش مصرف مواد قندی مخصوصاً قندهای ساده، مواد غذایی سرخ کردنی و البته چربی های ناسالم از مهمترین راهکارهای جلوگیری از تضعیف شدن سیستم ایمنی بدن به شمار می آید.

غفاری یادآور شد: داشتن تحرک بدنی نیز از دیگر راهکارهای تقویت سیستم ایمنی بدن است که کارشناسان به این موضوع، توصیه های فراوانی دارند.

کارشناس مسئول نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه همچنین با توجه به اینکه بر روی مواد غذایی و آشامیدنی، نشانگرهای رنگی درج شده که میزان قند و چربی محصولات را نشان می دهد به مردم توصیه کرد: هم استانی های عزیز می توانند از این نشانگرها به عنوان یک راهنمای خوب استفاده کرده و سپس نسبت به میزان موارد ذکر شده آن را مصرف کنند.

وی افزود: افراد در صورت داشتن تغذیه سالم نیازی به مصرف مکمل به شکل قرص و آمپول ندارند، اما در مواقعی که ضرورت داشته (به تشخیص پزشک) و فرد به دلایلی خاص به مصرف مکمل نیاز داشته باشد، ضمن پرهیز از مصرف خودسرانه باید به پزشک مراجعه کرده تا نوع و میزان(دز) آن توسط متخصصین تعیین و توصیه شود.

ه گزارش وب دا مرکزی، آیدا غفاری افزود: داشتن تغذیه سالم و سیستم ایمنی قوی بدن، راهکاری موثری در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری های ویروسی به شمار می رود که از همین رو یازدهمین بسیج ملی تغذیه با تاکید بر آموزش برچسب نشانگرهای تغذیه ای در حال اجرا می باشد.

وی اظهار داشت: از همین رو نوشیدن مایعات سالم و بدون قند و  شکر و استفاده از انواع مواد غذایی حاوی پروتئین از قبیل گوشت، تخم مرغ و همچنین استفاده از سبزیجات و میوه های تازه توصیه می شود.

وی با اشاره به اینکه پژوهش ها نشان دهنده این موضوع است که کسانیکه دچار بیماری می شوند عمدتاً سیستم ایمنی بدنی ضعیفی دارند، خاطرنشان کرد: کاهش مصرف مواد قندی مخصوصاً قندهای ساده، مواد غذایی سرخ کردنی و البته چربی های ناسالم از مهمترین راهکارهای جلوگیری از تضعیف شدن سیستم ایمنی بدن به شمار می آید.

غفاری یادآور شد: داشتن تحرک بدنی نیز از دیگر راهکارهای تقویت سیستم ایمنی بدن است که کارشناسان به این موضوع، توصیه های فراوانی دارند.

کارشناس مسئول نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه همچنین با توجه به اینکه بر روی مواد غذایی و آشامیدنی، نشانگرهای رنگی درج شده که میزان قند و چربی محصولات را نشان می دهد به مردم توصیه کرد: هم استانی های عزیز می توانند از این نشانگرها به عنوان یک راهنمای خوب استفاده کرده و سپس نسبت به میزان موارد ذکر شده آن را مصرف کنند.

وی افزود: افراد در صورت داشتن تغذیه سالم نیازی به مصرف مکمل به شکل قرص و آمپول ندارند، اما در مواقعی که ضرورت داشته (به تشخیص پزشک) و فرد به دلایلی خاص به مصرف مکمل نیاز داشته باشد، ضمن پرهیز از مصرف خودسرانه باید به پزشک مراجعه کرده تا نوع و میزان(دز) آن توسط متخصصین تعیین و توصیه شود.

 

کلید واژه ها: تغذیه سالم کارشناس مسئول نظارت بر مواد غذایی


نظر شما :