توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد:

برگزاری کمیته کارگروه گندم آرد و نان استان

۲۴ دی ۱۳۹۹ | ۱۴:۵۰ کد : ۱۴۵۶۲ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۶۰۳
کمیته فرعی کارگروه گندم آرد و نان استان با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو، نمایندگان استانداری، فرمانداری، سازمان صنعت و معدن، جهاد کشاورزی، اداره امور اقتصادی و دارایی، شرکت غلاد خدمات بازرگانی استان، رئیس اتحادیه خبازان و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و معاونت بهداشت در سالن اجتماعات دکتر دلاور معاونت غذا و دارو برگزار شد.
برگزاری کمیته کارگروه گندم آرد و نان استان

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،در این جلسه دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو بیان کرد: گندم ،آرد و نان همت عالی و همکاری همه جانبه ارگانهای دخیل را میطلبد.

ایشان ادامه داد:ع لیرغم تلاشهای بی وقفه و بی قصور کلیه ارگانها،مهم فراهم آوردن رضایت مردم از کیفیت نان و تولید نان سالم با کیفیت و حاوی سبوس بالا می باشد.

در این جلسه  موضاتی اعم از اهمیت حفظ سبوس در آرد های خبازی ، لزوم غنی سازی آرد های نانواییزباپرمیکس آهن و اسید فولیک بدلیل مقابله با بیماری کم خونی ناشی از فقر آهن و پیگیری تخلفات نانوایی ها بحث و تبادل نظر شد.

انتهای پیام/

رسول غفاری

کلیدواژه‌ها: کمیته کارگروه گندم آرد و نان استان معاونت غذا و دارو اراک


نظر شما :