توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد:
برگزاری کمیته کارگروه گندم آرد و نان استان
کمیته فرعی کارگروه گندم آرد و نان استان با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو، نمایندگان استانداری، فرمانداری، سازمان صنعت و معدن، جهاد کشاورزی، اداره امور اقتصادی و دارایی، شرکت غلاد خدمات بازرگانی استان، رئیس اتحادیه خبازان و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و معاونت بهداشت در سالن اجتماعات دکتر دلاور معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،در این جلسه دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو بیان کرد: گندم ،آرد و نان همت عالی و همکاری همه جانبه ارگانهای دخیل را میطلبد.
ایشان ادامه داد:ع لیرغم تلاشهای بی وقفه و بی قصور کلیه ارگانها،مهم فراهم آوردن رضایت مردم از کیفیت نان و تولید نان سالم با کیفیت و حاوی سبوس بالا می باشد.
در این جلسه موضاتی اعم از اهمیت حفظ سبوس در آرد های خبازی ، لزوم غنی سازی آرد های نانواییزباپرمیکس آهن و اسید فولیک بدلیل مقابله با بیماری کم خونی ناشی از فقر آهن و پیگیری تخلفات نانوایی ها بحث و تبادل نظر شد.
انتهای پیام/
رسول غفاری
نظر شما :