توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد:

برگزاری وبینار آموزشی تلفیق دارویی توسط معاونت غذا و دارو اراک

۰۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۵ کد : ۱۴۷۲۷ اخبار اصلی
کارگاه آموزشی با محوریت تلفیق دارویی با حضور مدیر دارو، مسئولین فنی مراکز آموزشی و درمانی تابعه و کارشناسان دارویی به صورت وبینار در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو اراک برگزار شد.
برگزاری وبینار آموزشی تلفیق دارویی توسط معاونت غذا و دارو اراک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، این جلسه با محوریت آموزش تلفیق دارویی به داروسازان بیمارستانی به منظور کاهش خطاهای دارویی و هزینه های بیمارستانی به صورت وبینار انجام شد.

دکتر ژیلا محسنی مدیر دارویی معاونت غذا و دارو بیان کرد: بیماران در زمان انتقال از یک محیط درمانی به محیط دیگر، مثلا در زمان بستری یا ترخیص از بیمارستان و یا با تغییر محل درمان، نوع خدمت درمانی و پزشک معالج، بیشتر از هر زمانی در معرض این اشتباهات داروئی قرار می گیرند.

وی  تاکید کرد: برای کاهش این مشکلات طبق استانداردهای روز جهانی بهره گیری از توانایی ها و دانش داروسازان ضروری و موثر شناخته شده است و جایگاه منحصر به فرد داروسازان در اجرای دقیق فرایند تلفیق داروئی توانسته است، به عنوان پشتیبان مطمئنی برای بیمار و دیگر اعضای کادر درمان قرار گیرد.
در این کارگاه مطالبی آموزشی در خصوص تلفیق دارویی توسط کارشناسان دارویی معاونت ارائه گردید.

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی کارگاه تلفیق دارویی معاونت غذا و دارو اراک