برگزاری جلسه پایش برنامه عملیاتی در معاونت غذا و دارو

۰۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۷ کد : ۱۴۸۱۹ اخبار اصلی
با توجه به اهمیت پایش برنامه عملیاتی و بررسی عملکرد فعایت های معاونت غذا و دارو و به منظور آشنایی بیشتر همکاران معاونت جلسه ای با حضور معاون غذا و دارو و مدیر پایش برنامه عملیاتی دانشگاه در محل معاونت غذا و دارو برگزار شد.
برگزاری جلسه پایش برنامه عملیاتی در معاونت غذا و دارو

روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک؛با توجه به اهمیت پایش برنامه عملیاتی و بررسی عملکرد فعالیت های معاونت غذا و دارو و به منظور آشنایی بیشتر همکاران معاونت در کارشناسی شرایط موجود جلسه ای با حضور  دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه، مدیران و کارشناسان حوزه تابعه  و مهندس ابراهیمی مدیر برنامه پایش عملیاتی دانشگاه در محل سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد .
در این جلسه کلیه فعالیت های تعیین شده بر اساس برنامه های کمی و کیفی و اهداف مورد نظر در ۳ حوزه آزمایشگاه – دارو و غذا مورد بررسی قرار گرفته و پس از تجزیه تحلیل کلیه اقدامات مورد نظر در ۳ حوزه مذکور تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
در پایان  دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو راهکار ها و پیشنهادات لازم را برای بهبود عملکرد معاونت در سال جاری ارائه داد.

رسول غفاری

کلید واژه ها: جلسه پایش برنامه عملیاتی معاونت غذا و دارو