پیام معاون غذا و دارو اراک در پی درگذشت " آقای مهندس حمید سیناخواه " مسئول فنی ارشد شرکت پتروشیمی شازند

۲۷ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۳ کد : ۱۵۱۴۳ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک در پیامی، درگذشت آقای مهندس حمید سیناخواه مسئول فنی ارشد شرکت پتروشیمی شازند را تسلیت گفت.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک ، متن این پیام به شرح زیر است:

کُلُّ مَنْ عَلَیْها فانٍ، وَ یَبْقى‌ وَجْهُ رَبِّکَ ذُو الْجَلالِ وَ الْإِکْرامِ

درگذشت همکار گرامی و گرانقدر، آقای مهندس حمید سیناخواه ، موجب اندوه بسیار گردید.

اینجانب ضمن همدردی با خانواده آن فقید سعید، همکاران و دوستان از محضر آن مرحوم، این ضایعه و ثلمه وارده را به جامعه صنایع غذایی کشور تسلیت عرض می نمایم و از درگاه ایزد منان برای ایشان، رحمت و غفران واسعه و برای جمیع بازماندگان، صبر جمیل و اجر جزیل خواهانم.

خداوند قرین رحمتش فرماید.

دکتر عباس علیمرادیان
 معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک