توسط معاونت غذا و دارو اراک صورت گرفت؛

توزیع فرم های زرد ADR و پوستر اطلاع رسانی ADR

۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۰:۲۲ کد : ۱۵۴۷۱ اخبار اصلی
توزیع فرم های زرد ADR و پوستر اطلاع رسانی گزارش دهی عوارض ناخواسته دارویی در مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی انجام شد.
توزیع فرم های زرد ADR و پوستر اطلاع رسانی ADR

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر شبنم ملکی کارشناس دارویی معاونت غذا و دارو بیان کرد: باتوجه به دستورالعمل وزارت بهداشت مبنی بر لزوم  ثبت و گزارش دهی عوارض نا خواسته ای دارویی ، فرم زرد ADR  توسط معاونت غذا و دارو تهیه و در مراکز آموزشی و درمانی توزیع شد .
وی افزود :  توزیع فرم های زردADR و محتوای آموزشی در دانشکده های علوم پزشکی ،بیمارستان ها، مراکز جراحی ، شبکه های بهداشت ، داروخانه ها و سایر مراکز درمانی با هدف افزایش ایمنی دارویی بیماران و افزایش حساسیت حرف پزشکی نسبت به گزارش دهی به موقع با تکمیل فرم زرد رنگ انجام شده است.
این داروساز ادامه داد: گزارش دهی فوری کلیه عوارض دارویی مشاهده شده در بیماران از قبیل عوارض جدی ، عوارض خفیف و تکراری و هم چنین عوارض ناشناخته و جدید بسیار ارزشمند بوده و موجب شناسایی سریع  میزان بروز انواع عوارض ناخواسته در کشور و انجام بموقع اقدامات پیشگیرانه خواهد شد.

کلید واژه ها: توزیع فرم های زرد ADR