کنترل و بازدید نوروزی اداره نظارت از واحدهای تولیدی مواد غذایی
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مهندس آذر مختاری جانشین مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک بیان کرد: در این بازدید ها به طورکلی نحوه تولید و کنترل کیفیت، ایمنی و سلامت فرآورده های غذایی همچنین نحوه عملکرد مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی گفت: تیم های بازرسی این معاونت تا هفتمین روز از ستاد تسهیلات نوروزی از برخی از کارخانجات از جمله شرکت صنایع روغن سپهر گستر اراک، شرکت ارگ اراک سلولز سبز، شرکت نصر گستر اراک _ سیلوی گندم ریزان پردیس،شرکت پویا پلاستیک متین _ شرکت آرد تک اراک_شرکت آرد برادران مینایی، شرکت تعاونی آرد ویثران ،شرکت آرد خوشه اراک، شرکت صنایع شیلات سیمیا پروتئین مرکزی . ارگ سبز اراک . شیر شهد اراک، بازدید بعمل آورده و ضمن بررسی دقیق خطوط فرآوری و انبارهای نگهداری مواد غذایی نواقص مشاهده شده را به بصورت کتبی به مسئولین فنی حاضر در محل گوشزد کرده تا شرایط ایمن جهت تولید محصول بهداشتی و با کیفیتی بیشتر فراهم گردد.
نظر شما :