در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۰ صورت گرفت؛

بازدید معاون غذا و دارو اراک از داروخانه های دولتی وخصوصی

۰۷ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۳ کد : ۱۶۰۹۸ اخبار اصلی
دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بصورت سرزده از داروخانه بیمارستان امیرکبیر و دو داروخانه خصوصی از نزدیک در روند ارائه خدمات دارویی در ایام تعطیلات نوروز و بیماری ویروس کرونا بازدید بعمل آورد.
بازدید معاون غذا و دارو اراک از داروخانه های دولتی وخصوصی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، در هفتمین روز از فروردین ماه ۱۴۰۰ و  در راستای ارزیابی عملکرد ونحوه خدمت رسانی واحدهای تولیدی و خدمات دارویی دکتر علیمرادیان به صورت سرزده از داروخانه بیمارستان امیرکبیر و دو داروخانه خصوصی بازدید بعمل آوردند.
در این بازدید نوروزی دکتر علیمرادیان ضمن عرض خدا قوت و خسته نباشید به مسئولان فنی و کارکنان داروخانه ها در ارائه خدمات دارویی مطلوب به شهروندان از کارکنان داروخانه ها قدرانی کردند.

همچنین در بخش دیگری کارشناسان کشیک معاونت غذا و داروی اراک هم از دو داروخانه های خصوصی استان بازدید و این داروخانه ها را مورد بازرسی قرار دادند.

یادآور می شود: کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی شبانه روزی در تمام ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۰ مشغول فعالیت و خدمت رسانی به شهروندان هستند.

کلید واژه ها: بازدید از داروخانه ها ایام نوروز دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک