سامانه اطلاعات دارویی کشور، مرجع قیمت گذاری برای داروهاست

۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۲ کد : ۱۶۲۵۵ اخبار اصلی
مدیر دارویی معاونت غذا و دارو اراک گفت: سامانه اطلاعات دارویی کشور، مرجع قیمت گذاری برای داروهاست.
سامانه اطلاعات دارویی کشور، مرجع قیمت گذاری برای داروهاست

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر ژیلا محسنی مدیر اداره داروی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه اغلب سوالات مراجعین به این اداره درخصوص قیمت داروهاست، افزود: با مراجعه به سامانه اطلاعات دارویی کشور به آدرس اینترنتی Http://irc.fda.gov.ir/nfi  و جستجوی نام داروی مورد نظر، می توان اطلاعات جامعی از قبیل قیمت دارو، شکل دارویی، نحوه مصرف، عوارض جانبی، تداخلات و هشدارهای دارو، شرکت تولید کننده و توزیع کننده و داروهای مشابه آن، را  مشاهده کرد.

وی با اشاره به مغایرت زمانی تولید بسته بندی و تولید دارو گفت: در بعضی از مواقع ممکن است تغییر قیمت دارو به علت وجود فاصله زمانی زیاد بین تاریخ تولید بسته بندی دارو و تاریخ تولید آن دارو باشد و در این بین چون تولید دارو پس از تولید بسته بندی صورت گرفته نیاز است تا هموطنان از طریق سامانه اطلاعات دارویی از آخرین نرخ مصوب آن مطلع شوند.

وی  خاطرنشان کرد: هم استانی های گرامی می توانند سوالات دارویی خود را از طریق شماره 190 و یا شماره تلفن های 086_333685570 داخلی 253  مطرح کنند.

کلید واژه ها: سامانه اطلاعات دارویی کشور