نتایج ارزیابی پورتال در نیمسال دوم ۱۳۹۹

۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | ۲۰:۱۸ کد : ۱۶۵۱۱ اخبار اصلی
نتایج ارزیابی پورتال در نیمسال دوم ۱۳۹۹

با توجه به راهبرد مدیریت آمار و فناوری دانشگاه در طی سالیان گذشته درخصوص ارزیابی زیرپورتالهای دانشگاه این مدیریت درپایان نیمسال دوم سال 1399 اقدام به ارزیابی مجدد زیرپورتالهای دانشگاه براساس سنجه های کشوری و استانی موجود نمود .بر این اساس و با توجه به اطلاع رسانی قبلی در خصوص این موضوع و درج موارد مهم مورد ارزیابی و ارائه توضیحات لازم به ادمین های مربوطه و با در نظر گرفتن سایر سنجه های مهم در ارزیابی پورتال مطابق استانداردهای موجود این ارزیابی در 5 سطح عالی ، خوب ، متوسط ، ضعیف ، خیلی ضعیف دسته بندی شد .بنا به نتایج اخذ شده از 70 زیرپورتال موجود 15 زیرپورتال در سطح عالی و17 زیرپورتال در سطح خوب ، 14 زیرپورتال در سطح متوسط ، 9 زیرپورتال در سطح ضعیف و 15 پورتال در سطح خیلی ضعیف قرار گرفتند . لازم به ذکر است در جهت حفظ رنکینگ دانشگاه در این خصوص و جلوگیری از کاهش امتیاز دانشگاه در ارزیابی نامحسوس دستگاههای نظارتی کشوری و استانی که هر ساله انجام می شود و با توجه به تذکرات متعدد در ارزیابی ادوار گذشته زیرپورتالهایی که درچند دوره قبل در سطح بسیار پایین و بسیار ضعیف قرارگرفته اند غیرفعال می گردند.و در این دوره تعدادی از این زیرپورتالها غیر فعال شد .در پایان ضمن تشکر از زحمات تمامی ادمین های محترم بخصوص ادمین مراکزی که در سطح عالی قرار گرفته اند مراتب سپاس و قدردانی این مدیریت را از این عزیزان بعمل آورده و به رسم یادبود تشویق نامه خدمت این عزیزان ارسال  خواهد شد .به پیوست ارزیابی تقدیم می گردد.

کلید واژه ها: نتایج ارزیابی پورتال در نیمسال دوم ۱۳۹۹