ممنوعیت دریافت تعرفه خدمات دارویی در صورت عدم اتصال داروخانه به سامانه تی تک

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۶ کد : ۱۶۷۴۵ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: طبق بخشنامه جدید سازمان غذا و دارو، زین پس تنها داروخانه های متصل به سامانه کشوری پایش اصالت و رهگیری دارو (تیتک) مجاز به دریافت تعرفه خدمات دارویی هستند.
ممنوعیت دریافت تعرفه خدمات دارویی در صورت عدم اتصال داروخانه به سامانه تی تک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت:  طبق بخشنامه جدید سازمان غذا و دارو، زین پس تنها داروخانه های متصل به سامانه کشوری پایش اصالت و رهگیری دارو (تیتک) مجاز به دریافت تعرفه خدمات دارویی هستند.

دکتر علیمرادیان  ادامه داد:  این داروخانه ها مکلفند اطلاعات دقیق فروش داروهای مشمول را در سامانه تیتک ثبت نمایند و این موضوع در بازرسی های دوره ای کارشناسان دارویی مورد پایش و ارزیابی قرار می گیرد.

وی ادامه داد: فروش اقلام دارویی مشمول به ویژه انسولین های قلمی به هرنحوی، بدون ثبت در سامانه تیتک، ممنوع می باشد و درصورت مشاهده با داروخانه خاطی برخورد قانونی لازم صورت می پذیرد.

معاون غذا و دارو  افزود: در همین رابطه، شماره تلفن 190- مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم- آماده دریافت گزارشات مردمی می باشد.

کلید واژه ها: سامانه تیتک دریافت تعرفه خدمات دارویی