معاون غذا و دارو اراک مطرح کرد؛

افزایش تعداد مراکز توزیع داروهای کووید۱۹

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۳ کد : ۱۷۱۵۰ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اعلام کرد: با توجه به بالا بودن شمار مبتلایان به کووید ۱۹ ، تعداد داروخانه های توزیع اقلام دارویی این بیماری در استان افزایش یافت.
افزایش تعداد مراکز توزیع داروهای کووید۱۹

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو بیان کرد: به منظور تسهیل و افزایش دسترسی بیماران مبتلا به کرونا داروی ضد ویروسی فاویپیراویرتعداد داروخانه‌های شهر اراک و شهرستانهای تابعه، افزایش یافت.

دکترعلیمرادیان اظهار داشت: داروی فاویپیراویر، تنها با ارائه نسخه از پزشکان متخصص عفونی، ریه، داخلی و یا پزشکان عمومی آشنا به پروتکل‌های درمانی کرونا در اختیار بیماران قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: برای جلوگیری از سوء استفاده احتمالی و همچنین پیشگیری از قاچاق این فرآورده، تعداد دارو مشخصات بیمار و پزشک معالج توسط داروخانه در سامانه «تیتک» ثبت می‌شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک  گفت: هیچ کمبودی درخصوص تامین داروی مورد نیاز بیماران اراک وجود ندارد.

وی افزود: با توجه به آغاز موج چهارم کرونا در کشور و افزایش تعداد مبتلایان در روزهای آتی اقدامات لازم در رابطه با تامین داروهای مورد نیاز بیمارستان‌ها بویژه داروهای اصلی مورد نیاز در درمان بیماران کرونایی انجام شده است.

دکتر علیمرادیان ادامه داد: براساس آخرین گزارشات دریافتی از بیمارستان‌های تابعه هم‌اینک وضعیت دارو و تجهیزات مصرفی این مراکز در حد مطلوب قرار دارد.

شهرستان

داروخانه

داروی توزیعی

اراک